GearLab Paddle Bag pagajtaske

450,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Pagajtaske til grønlandske pagajer.

GearLab Paddle Bag pagajtaske er den perfekte beskyttelse til de delbare grønlandske pagajer. Vælg mellem en taske til 1 pagaj, eller en taske til 2 grønlandske eller 1 Euro-Blade pagaj.

Pagajtasken er lavet med skillevæg, så de enkelte dele ikke laver skrammer på hinanden og der er skumforing i bunden, så pagajens ender er ekstra beskyttet. På ydersiden er der netpaneler, så de våde pagajer bliver ventileret og der er både et bærehåndtag på midten og en justerbar skulderrem. Tasken lukkes i den åbne ende med en rullelukning, så længden af tasken tilpasses også pagajernes længde. På tasken til 2 pagajer, er der remme til at spænde tasken sammen, så den også kan bruges til 1 pagaj.

GearLab pagajtasken er perfekt til opbevaring og transport af de smukke grønlandske pagajer, hvad enten de er lavet af træ eller kulfiber. Taksen passer til de fleste delbare grønlandske pagajer, dog passer KayakID pagajen fra GearLab i tasken til 2 pagajer, da den har det ekstra brede blad.

GearLab er noget så specielt som et asiatisk pagajmærke. Men folkene bag disse lækre pagajer har en inspirerende passion for de traditionelle kajakteknikker og de har skabt nogle af de flotteste grønlandske pagajer i kulfiber. Folkene bag GearLab er en blanding af tekniknørder, designnørder og keminørder, som til sammen giver en masse pagajnørderi og som resulterer i nogle utrolig flotte pagajer i traditionelt design og i moderne materialer.

Pagajerne fra GearLab produceres i en speciel blanding af kulfibre og glasfibre, hvor fibrene smeltes sammen i et præcist forhold, for at give den optimale balance mellem vægt, styrke og egenskaber. Pagajerne støbes i et stykke, og ikke i to halvdele der efterfølgende samles. Det giver stærkere og mere smidige pagajer, og det giver et markant flottere resultat. GearLab bruger kun moderne materialer, da det gør det lettere at styre kvaliteten og fordi det ifølge dem har nogle fordele overfor pagajer lavet af træ. De skal stort set ikke vedligeholdes, de er lettere og holder bedre i saltvand.

Hver GearLab pagaj bliver kontrolleret flere gange under produktionen, for at sikre at de overholder de meget specifikke krav til kvalitet og vægt.

Grønlænderpagajerne fra GearLab er formgivet efter traditionelle grønlandske pagajer, men er moderniseret med valget af high-tech materialer. Praktisk brug og det moderne udtryk er kritiske faktorer, i skabelsen af disse moderne udgaver af den ikoniske traditionelle pagaj. Mange års udvikling, masser af erfaring og timelange tests på vandet er investeret i bestræbelserne på at skabe den perfekte pagaj.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer