GearLab Paddle Tip pagajspidser

175,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Udskiftelige pagajspidser til GearLab pagajerne.

GearLab Paddle Tip pagajspidser er ekstra spidser til pagajerne fra GearLab. De er lavet i et solidt polyamid materiale, som modstår slag og slid bedre end en pagajspids i kulfiber.

Pagajspidserne fås i to varianter, flade eller runde. De flade er de mest slagfaste og dem der kan tåle flest knubs, mens de runde ligger bedre i håndfladen, når pagajen holdes med helt lang fatning ved rul.

De udskiftelige pagajspidser er en signaturegenskab for GearLab. Men det er ikke kun for at kunne udskifte slidte og ødelagte spidser, at man har muligheden. Det gør også at man kan give sin pagaj et personligt præg, ved at vælge spidser i en farve der står som kontrast til pagajen.

Vælg mellem spidser til Akiak/Nukilik eller KayakID/Aukaneck.

GearLab er noget så specielt som et asiatisk pagajmærke. Men folkene bag disse lækre pagajer har en inspirerende passion for de traditionelle kajakteknikker og de har skabt nogle af de flotteste grønlandske pagajer i kulfiber. Folkene bag GearLab er en blanding af tekniknørder, designnørder og keminørder, som til sammen giver en masse pagajnørderi og som resulterer i nogle utrolig flotte pagajer i traditionelt design og i moderne materialer.

Pagajerne fra GearLab produceres i en speciel blanding af kulfibre og glasfibre, hvor fibrene smeltes sammen i et præcist forhold, for at give den optimale balance mellem vægt, styrke og egenskaber. Pagajerne støbes i et stykke, og ikke i to halvdele der efterfølgende samles. Det giver stærkere og mere smidige pagajer, og det giver et markant flottere resultat. GearLab bruger kun moderne materialer, da det gør det lettere at styre kvaliteten og fordi det ifølge dem har nogle fordele overfor pagajer lavet af træ. De skal stort set ikke vedligeholdes, de er lettere og holder bedre i saltvand.

Hver GearLab pagaj bliver kontrolleret flere gange under produktionen, for at sikre at de overholder de meget specifikke krav til kvalitet og vægt.

Grønlænderpagajerne fra GearLab er formgivet efter traditionelle grønlandske pagajer, men er moderniseret med valget af high-tech materialer. Praktisk brug og det moderne udtryk er kritiske faktorer, i skabelsen af disse moderne udgaver af den ikoniske traditionelle pagaj. Mange års udvikling, masser af erfaring og timelange tests på vandet er investeret i bestræbelserne på at skabe den perfekte pagaj.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer