Robson LokTite låsesystem

800,00DKK
Lager: På lager

LokTite system til deling af pagajer.

Robson LokTite låsesystem bruges både som reservedele til Robson’s pagajer med LokTite system, men kan også monteres på pagajer i fast længde, som man ønsker at gøre delbare.

LokTite systemet gør pagajen delbar, samtidig med at det bliver muligt at stille på pagajens skivning. Når skivningen er indstillet, står den i samme position indtil den bliver ændret, også selv om pagajen bliver delt og samlet igen.

Skal en pagaj i fuld længde gøres delbar, sker det ved at save pagajen over på midten, LokTite systemet monteres i den ene halvdel, der laves et lille hul i den anden halvdel til låsefjederen. Og vupti, man har en delbar pagaj, hvor man kan stille skivngen.

Robson Paddles har sine rødder i de bayerske alper, hvor White Water og flodsejlads i kajak er en stor del af friluftslivet. Med den stigende interesse for havkajakker, er de fulgt med tiden, og er i dag blandt verdens førende indenfor pagajer til havkajakker.

Hos Robson har de en ud udpræget sans for detaljerne og med deres design og valg af moderne materialer, er de kendte for at flytte grænserne for udviklingen af pagajer. Med en Robson pagaj er du sikret en pagaj, som du vil være glad for i mange år.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer