Robson VarioLok låsesystem

700,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Delingssystem til pagajer.

Robson VarioLok låsesystem bruges både som reservedele til Robson’s pagajer med LokTite system, men kan også bruges til at gøre pagajer i fast længde delbare.

VarioLok systemet gør pagajen delbar, samtidig med at man kan indstille skivningen trinløst og justere længden op til 10 cm.

Skal en pagaj i fuld længde gøres delbar, sker det ved at save pagajen over på midten, VarioLok systemet monteres, og vupti, man har en delbar pagaj, hvor man kan indstille skivningen og justere længden. Vær opmærksom på, at pagajer kan have forskellige indvendige mål!

Robson Paddles har sine rødder i de bayerske alper, hvor White Water og flodsejlads i kajak er en stor del af friluftslivet. Med den stigende interesse for havkajakker, er de fulgt med tiden, og er i dag blandt verdens førende indenfor pagajer til havkajakker.

Hos Robson har de en ud udpræget sans for detaljerne og med deres design og valg af moderne materialer, er de kendte for at flytte grænserne for udviklingen af pagajer. Med en Robson pagaj er du sikret en pagaj, som du vil være glad for i mange år.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer