Robson Cabo Carbon VarioLok delbar kulfiberpagaj

2.650,00DKK  m/Moms
3.800,00DKK  m/Moms
Du sparer: 1.150,00DKK

Super lækker pagaj til tekniknørden og til leg med kajakken.

Lager: Kun få stk. tilbage

Cabo Carbon er en high performance pagaj til leg og tekniknørderi. Med dens glatte overflade, lækre kulfibermaterialer og skumkerne i bladene, er den en sand fornøjelse når der trænes med teknik, leges i bølger eller bare som en elegant touring pagaj. Dette er pagajen til feinschmeckeren der ikke vil gå på kompromis.

Robson Cabo Carbon VarioLok delbar pagaj er lavet i kulfiber af høj kvalitet, hvilket giver pagajen en høj stivhed og en super lækker finish. Bladene er med skumkerne, som gør at pagajen styres let i vandet og at den reagere hurtigt på alle kommandoer. Det korte og brede blad, gør Cabo velegnet til roere med en høj rostil og til roere der ønsker et kraftfuldt rotag.

VarioLok systemet er et elegant og let system til deling af pagajen. Dets lette og simple design, giver pagajen et let udseende og et elegant udtryk. VarioLok systemet er simpelt at betjene og det gør det let at indstille pagajens skivning trinløst eller længden med op til 10 cm.

  • Materiale skaft: Carbon.
  • Materiale blad: Carbon Foamcore.
  • Bladstørrelse: 46 x 18 cm, 640 cm2.
  • Skivning: Justerbar, trinløst. VarioLok system.
  • Vægt: 720 gr.
  • Længde: 205-215, 210-220 eller 215-225 cm,
  • Delbar, VarioLok system.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Robson Paddles har sine rødder i de bayerske alper, hvor White Water og flodsejlads i kajak er en stor del af friluftslivet. Med den stigende interesse for havkajakker, er de fulgt med tiden, og er i dag blandt verdens førende indenfor pagajer til havkajakker.

Hos Robson har de en ud udpræget sans for detaljerne og med deres design og valg af moderne materialer, er de kendte for at flytte grænserne for udviklingen af pagajer. Med en Robson pagaj er du sikret en pagaj, som du vil være glad for i mange år.