Robson Chlorophyll Tour FlowTech pagaj

1.500,00DKK  m/Moms
2.200,00DKK  m/Moms
Du sparer: 700,00DKK

TILBUDDET GÆLDER KUN I WEBSHOPPEN!

Lager: Kun få stk. tilbage

Chlorophyll er en storbladet touringpagaj med et kort og bredt blad. Den er perfekt til roerer med en høj rositl og kraftfulde rotag. Bladene er lavet med FlowTech teknologi, hvor der er rig mulighed for at lege med grafikken, på en måde som man ikke ser på andre pagajer. 

Robson Chlorophyll Tour FlowTech pagaj er lavet med blade i Robson’s FlowTech laminat, som er et let, stærkt og slagfast materiale. FlowTech materialet har de samme stive og lette egenskaber som glasfiber, men med mulighed for at give pagajen et helt anderledes grafisk udtryk. 

  • Materiale skaft: Glasfiber.
  • Materiale blad: Flowtech.
  • Bladstørrelse: 46 x 18 cm, 660 cm2.
  • Skivning: 60 grader højre
  • Vægt: 850 gr.
  • Længde: 215 eller 220 cm.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Robson Paddles har sine rødder i de bayerske alper, hvor White Water og flodsejlads i kajak er en stor del af friluftslivet. Med den stigende interesse for havkajakker, er de fulgt med tiden, og er i dag blandt verdens førende indenfor pagajer til havkajakker.

Hos Robson har de en ud udpræget sans for detaljerne og med deres design og valg af moderne materialer, er de kendte for at flytte grænserne for udviklingen af pagajer. Med en Robson pagaj er du sikret en pagaj, som du vil være glad for i mange år.