Robson Pace Air Carbon LokTite delbar pagaj

2.500,00DKK  m/Moms
3.400,00DKK  m/Moms
Du sparer: 900,00DKK

Elegant kulfiber pagaj med tydelig inspiration fra traditionelle pagajer.

Lager: Kun få stk. tilbage

Pace Air er en pagaj der designet med udgangspunkt i traditionelle pagajer. Det er en pagaj med et minimalistisk design, traditionelt udseende og et klart moderne udtryk. De smalle blade giver en pagaj der giver minimal belastning på kroppen, og baldenes symetriske facon gør at pagajen aldrig kommer til at vende forkert.

Robson Pace Air Carbon LokTite delbar pagaj er lavet i kulfiber, så der opnås optimal kraftoverførsel, til trods for de relativt små blade. De symetriske blade gør at man ikke kommern til at vende pagajen forkert og deres lange slanke profil giver mindre belastning på kroppen. Med LokTite delingen, er den nem at transportere og gør det let at indstille skivningen på pagajen. Pace Air Carbon er perfekt til den mindre roer, der ønsker en moderne pagaj, men med kvaliteterne fra de traditionelle pagajer.

Robson LokTite systemet giver mulighed for at variere pagajens skivning. Skivningen låses i en fast position, som ikke ændres, når pagajen skilles ad og samles igen. Skivningen kan let ændres, hvis forholdene kræver det.

  • Materiale skaft: Kulfiber.
  • Materiale blad: Kulfiber.
  • Bladstørrelse: 48 x 14 cm.
  • Skivning: Justerbar, trinløst.
  • LokTite system. Vægt: 710 gr.
  • Længde: 205-225 cm.
  • Delbar, LokTite system.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Robson Paddles har sine rødder i de bayerske alper, hvor White Water og flodsejlads i kajak er en stor del af friluftslivet. Med den stigende interesse for havkajakker, er de fulgt med tiden, og er i dag blandt verdens førende indenfor pagajer til havkajakker.

Hos Robson har de en ud udpræget sans for detaljerne og med deres design og valg af moderne materialer, er de kendte for at flytte grænserne for udviklingen af pagajer. Med en Robson pagaj er du sikret en pagaj, som du vil være glad for i mange år.