Robson Pace Carbon LokTite delbar pagaj

2.500,00DKK  m/Moms
3.400,00DKK  m/Moms
Du sparer: 900,00DKK

Flot kulfiberpagaj med tydelig inspiration fra traditionelle pagajer.

Lager: Kun få stk. tilbage

Pace pagajen er designet med udgangspunkt i de traditionelle pagajer, med et ønske om en pagaj med et minimalistisk design, traditionelt udseende og et tydeligt moderne udtryk. Med de smalle blade, er det en pagaj der giver lille belastning på kroppen, og samtidig er bladene symetriske, så pagajen kommer aldrig til at vende forkert.

Robson Pace Carbon LokTite delbar pagaj er lavet i stift kulfiber, så den giver optimal overførsel af kraft, på trods af de relativt små blade. De symetriske blade gør at man ikke kan vende pagajen forkert og deres lange slanke profil giver mindre belastning på kroppen. Med LokTite delingen, er den nem at transportere og gør det let at indstille skivningen på pagajen. Pace Carbon pagajen er perfekt til roeren der ønsker en moderne pagaj, men med kvaliteterne fra de traditionelle pagajer.

Robson LokTite systemet giver mulighed for at variere pagajens skivning. Skivningen låses i en fast position, som ikke ændres, når pagajen skilles ad og samles igen. Skivningen kan let ændres, hvis forholdene kræver det.

  • Materiale skaft: Kulfiber.
  • Materiale blad: Kulfiber.
  • Bladstørrelse: 57 x 14 cm.
  • Skivning: Justerbar, trinløst.
  • LokTite system.
  • Vægt: Ca. 720 gr.
  • Længde: 205-225 cm.
  • Delbar, LokTite system.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Robson Paddles har sine rødder i de bayerske alper, hvor White Water og flodsejlads i kajak er en stor del af friluftslivet. Med den stigende interesse for havkajakker, er de fulgt med tiden, og er i dag blandt verdens førende indenfor pagajer til havkajakker.

Hos Robson har de en ud udpræget sans for detaljerne og med deres design og valg af moderne materialer, er de kendte for at flytte grænserne for udviklingen af pagajer. Med en Robson pagaj er du sikret en pagaj, som du vil være glad for i mange år.