RailBlaza Rod Holder II fiskestangsholder

275,00DKK  m/Moms

Den ultimative holder til fiskestangen.

Lager: Kun få stk. tilbage

RailBlaza Rod Holder II fiskestangsholder passer til de fleste fiskestænger, både spinnestænger og fluestænger.

Fiskestangen lægges let i holderen og de kraftige omløbere holder stangen på plads, så man undgår at stangen roterer i holderen eller hopper ud af holderen ved fangst. Rod Holder II kan justeres 360 grader horisontalt og 90 grader vertikalt, og der er god plads til at betjene hjulet, når stangen er spændt fast.

Stangholderen monteres på kajakken med RailBlaza StarPort beslaget, og kombineres det med RailBlaza SwivelPort, er det letter at dreje stangholderen når den er monteret med en fiskestang.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.