GearLab Paddle Float pagajflyder

600,00DKK
Lager: På lager

Pagajflyder specielt udviklet til brug sammen med grønlænderpagajer

Pagajflyder udviklet specielt til brug sammen med grønlænderpagajer og er ideel til at lave selvredninger med GearLab pagajerne. Men selvom den er tiltænkt at blive brugt sammen med grønlænderpagajer, så er den også god til brug sammen med pagajer med europæiske blade.

GearLab Paddle Float pagajflyderen er lavet med 2 kamre, så der både er masser af opdrift, men også så den giver større sikkerhed, da man stadig kan bruge den, selvom det ene kammer punkterer. Pagajflyderen er hurtig og nem at betjene og den kan også bruges ved træning af rul. Den klare gule farve gør den meget synlig og den har reflekser, så den er nem at holde styr på nede i vandet.

  • 420 D PU belagt nylon.
  • Dobbeltkammer.
  • Single-Blow ventil.
  • 1 ventil.
  • Safety-Yellow med reflekser.
  • Ydre mål: 36 x 60 cm.
  • Opdrift: 15 kg.

GearLab er noget så specielt som et asiatisk pagajmærke. Men folkene bag disse lækre pagajer har en inspirerende passion for de traditionelle kajakteknikker og de har skabt nogle af de flotteste grønlandske pagajer i kulfiber. Folkene bag GearLab er en blanding af tekniknørder, designnørder og keminørder, som til sammen giver en masse pagajnørderi og som resulterer i nogle utrolig flotte pagajer i traditionelt design og i moderne materialer.

Pagajerne fra GearLab produceres i en speciel blanding af kulfibre og glasfibre, hvor fibrene smeltes sammen i et præcist forhold, for at give den optimale balance mellem vægt, styrke og egenskaber. Pagajerne støbes i et stykke, og ikke i to halvdele der efterfølgende samles. Det giver stærkere og mere smidige pagajer, og det giver et markant flottere resultat. GearLab bruger kun moderne materialer, da det gør det lettere at styre kvaliteten og fordi det ifølge dem har nogle fordele overfor pagajer lavet af træ. De skal stort set ikke vedligeholdes, de er lettere og holder bedre i saltvand.

Hver GearLab pagaj bliver kontrolleret flere gange under produktionen, for at sikre at de overholder de meget specifikke krav til kvalitet og vægt.

Grønlænderpagajerne fra GearLab er formgivet efter traditionelle grønlandske pagajer, men er moderniseret med valget af high-tech materialer. Praktisk brug og det moderne udtryk er kritiske faktorer, i skabelsen af disse moderne udgaver af den ikoniske traditionelle pagaj. Mange års udvikling, masser af erfaring og timelange tests på vandet er investeret i bestræbelserne på at skabe den perfekte pagaj.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: