GearLab Paddle Rolling Float Pagajflyder

950,00DKK
Lager: På lager

Pagajflyder specielt udviklet til rulletræning brug.

Pagajflyder udviklet specielt til rulletræning brug og er ideel til at lave selvredninger med GearLab pagajerne.

Gearlab Rolling Float giver dig en meget bedre kropsbalance under din rulletræning. Den er med til at give din pagaj mere opdrift og derved gøre det lettere for dig at komme hele vejen rundt. Ved hjælp af Rolling Float kan du øve mere med elegance og selvtillid.

  • size Length 61.5cm, width 36cm
  • inflated size 52 x 23 x 22 cm
  • chamber capacity 10L
  • weight 205g
  • outer material 210D Nylon + TPU
  • inner material 0.2mm Clear TPU
  • handles material 420D Double Side TPU + Weldable Velcro & 840D Hypalon
  • *Fits most Greenland and Euro style paddle blade width up to 22cm.

GearLab er noget så specielt som et asiatisk pagajmærke. Men folkene bag disse lækre pagajer har en inspirerende passion for de traditionelle kajakteknikker og de har skabt nogle af de flotteste grønlandske pagajer i kulfiber. Folkene bag GearLab er en blanding af tekniknørder, designnørder og keminørder, som til sammen giver en masse pagajnørderi og som resulterer i nogle utrolig flotte pagajer i traditionelt design og i moderne materialer.

Pagajerne fra GearLab produceres i en speciel blanding af kulfibre og glasfibre, hvor fibrene smeltes sammen i et præcist forhold, for at give den optimale balance mellem vægt, styrke og egenskaber. Pagajerne støbes i et stykke, og ikke i to halvdele der efterfølgende samles. Det giver stærkere og mere smidige pagajer, og det giver et markant flottere resultat. GearLab bruger kun moderne materialer, da det gør det lettere at styre kvaliteten og fordi det ifølge dem har nogle fordele overfor pagajer lavet af træ. De skal stort set ikke vedligeholdes, de er lettere og holder bedre i saltvand.

Hver GearLab pagaj bliver kontrolleret flere gange under produktionen, for at sikre at de overholder de meget specifikke krav til kvalitet og vægt.

Grønlænderpagajerne fra GearLab er formgivet efter traditionelle grønlandske pagajer, men er moderniseret med valget af high-tech materialer. Praktisk brug og det moderne udtryk er kritiske faktorer, i skabelsen af disse moderne udgaver af den ikoniske traditionelle pagaj. Mange års udvikling, masser af erfaring og timelange tests på vandet er investeret i bestræbelserne på at skabe den perfekte pagaj.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer