Lifesystems Survival Shelter 4 gruppeshelter

600,00DKK
Lager: På lager

Nødbivuak for 4 til 6 personer.

Survial Shelter 4 er en nødbivuak til 6 personer, eller til 4 med rygsække. Den bør være med som sikkerhedsudstyr på enhver tur. Den giver overraskende hurtigt varmen og beskytter mod regn og blæst. Den er hurtig og simpel, der er ingen stænger eller pløkke, man kravler bare i ly og mærker næsten med det samme varmen brede sig. Den er også let at bruge ved pauser, kortlæsningen og andre situationer der kræver lidt læ.

Hvis man er ude for en ulykker eller fare vild, er det vigtigt at kunne søge ly for vejr og vind. Forblive varm og være synlig for redningshold. Hypothermi kan hurtigt indtræde, især i kombination med træthed, dehydrering og vådt tøj. Hypothermi opstår når kroppens kernetemperatur kommer ned på under 35 grader, og kan være livstruende. For at undgå en farlig og livstruende situation, gælder det om hurtigt at søge ly og få varmen tilbage i kroppen.

Survival Shelter er lavet i slidstærk PU belagt letvægts nylon. Den er signalfarvet og med reflekterende striber for ekstra synlighed. Der er et lille vindue og en ventilationsåbning.

Mål sammenpakket: 23 x 15 cm.
Mål opslået: 1,9 x 1,9 x 1,4 meter.
Vægt: 650 gr.

Lifesystems har mere end 25 års erfaring med at udvikle sikkerhedsudstyr til rejsende og eventyrlystne. Deres mission er at beskytte eventyreren og rejsende mod naturens elementer.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer