Lifesystems UltraLight Survival Shelter 2 overlevelsessæk

900,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Kompakt og ultralet nødbivuak

Ultralight Survial Shelter 2 er en letvægtsnødbivuak til 2 personer. En nødbivuak bør være med som sikkerhedsudstyr på enhver tur. Den giver overraskende hurtigt varmen og beskytter mod regn og blæst. Den er hurtig og simpel, der er ingen stænger eller pløkke, man kravler bare i ly og mærker næsten med det samme varmen brede sig. Den er også let at bruge ved pauser, kortlæsningen og andre situationer der kræver lidt læ.

Hvis man er ude for en ulykker eller fare vild, er det vigtigt at kunne søge ly for vejr og vind. Forblive varm og være synlig for redningshold. Hypothermi kan hurtigt indtræde, især i kombination med træthed, dehydrering og vådt tøj. Hypothermi opstår når kroppens kernetemperatur kommer ned på under 35 grader, og kan være livstruende. For at undgå en farlig og livstruende situation, gælder det om hurtigt at søge ly og få varmen tilbage i kroppen.

Lifesystems Ultralight Survival Shelter er lavet i ultralet og silikoniseret nylon. Den er signalfarvet og med reflekterende striber for ekstra synlighed. Der er en ventilationsåbning og den pakkes let sammen i den indbyggede pakpose.

  • Mål sammenpakket: 14 x 7,5 cm.
  • Mål opslået: 1,4 x 0,9 x 0,45 meter.
  • Vægt: 215 gr.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer