Chums Neoprene Classic "KajakHuset" brillesnor

55,00DKK  m/Moms
75,00DKK  m/Moms
Du sparer: 20,00DKK

Stilfuld sikringssnor til brillerne.

Lager: På lager

Neopren Classic brillesnoren er en klassiker fra Chums og en favorit blandt strandbumser og vandsportsentusiaster. Brillesnoren er let at montere på brillerne, ultra lette og passer til de fleste brillestænger.

Chums Neopren Classic ”KajakHuset” brillesnor er lavet i let neopren og med stilfuldt KajakHuset logo. Det lette materiale gør at man ikke generes af den og holder let brillerne på plads når der dyrkes sport. Brillesnoren giver lidt opdrift til brillerne hvis de bliver tabt i vandet, afhængig af hvor tunge de er.

  • Hurtig tørrende.
  • Passer de fleste briller.
  • Flydeevne: Op til 15 gr.
  • Latex fri.
  • Længde: 40.
  • Vægt: 57 gr.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.