Aqua Marina Fusion 10'10 Oppustelige Allround SUP

4.900,00DKK
Lager: På lager

Fladt vand eller bølger? Dette board kan det hele
Perfekt til personer fra 40-95kg

Aqua Marina
Dette board fra Aqua Marina er et af vores mest sælgende, og det er der en god grund til! Med dette bord får du nemlig et allround bord, der klarer sig godt på fladt vand, men også i bølger. Aqua Marina er kendt for deres ekstra stærke stringers, som er tråde inde i boardet, der sørger for at gøre det stift. Aqua Marina har været med på SUP bølgen lige fra start, hvilket gør de har udviklet deres boards ud fra mange års test og innovation. Udenpå kan SUPs godt lige hinanden, men det er indeni magien ligger.

Pakken indeholder:

 • Fusion oppustelig SUP Board
 • Bæretaske
 • Sport lll alu vario paddle
 • Sikkerheds leash
 • Double action Pumpe med manometer
 • Finne
 • Reparations sæt

Mål & teknologi:

 • Teknologi: Tyk og hårdfør dobbelt wall drop stich materiale, Stort EVA velfungerende skriddæk, Hele 15PSI - sikrer dig et stift board, SuperTough Dual Stringer (STDS) technology
 • Dimensioner: 330 x 81 x 15CM - 10,10" x 32" x 6" - Boardets vægt 8,6kg
 • Bæreevne: Max bæreevne 150kg - Anbefalede sejler vægt 95kg
 • Volume: 320 liter - Max lufttryk 15 PSI

Touring eller allround board?

SUP boards deles ofte op i to forskellige typer - allround og touring/race. En allround SUP kan bruges til alt, og af alle. Det er ofte et allround board der bliver valgt af første gangs brugere, og af folk der skal bruge en SUP til hele familien. Her får du altså et board der kan lidt af det hele, hvilket er ideelt for en stor del af den danske befolkning.
Hvis man ønsker at bruge sin SUP til motion og træning – og elsker lidt fart og udfordring – skal man vælge et touring board. Det er smallere, hurtigere og har en anden facon. En touring SUP har et bedre glid gennem vandet og meget mere retningsstabil. Det skal lige nævnes at begyndere også sagtens kan benytte et touring board uden problemer – Husk blot at vælge et forholdsvis stort board.

Størrelsen på boardet?

Vægten på brugeren er et af de vigtigste parametre. På langt de fleste SUPs er der angivet en max bæreevne og en anbefalede sejler vægt. Det er vigtigt man ikke overskrider anbefalede sejler vægt, for at få det optimale ud af sit board og ikke miste performance.
En for tung sejler har ikke en chance på et for “lille" board, mens en let bruger ikke har mange ulemper ved et for “stort" board. Få at opnå maksimal performance, og få mest mulig ud af boardet, er det altså vigtigt at anbefalede sejler vægt ikke overskrides.

Single eller dobbelt layer teknologi?

Single- eller dobbelt layer teknologi? Her er der snak om hvor tyk PVC-laget er. En SUP med single layer teknologi er lettere, men er ikke lige så stræk. Derfor anbefaler vi altid at gå efter SUPs med dobbelt layer teknologi, da de er ekstra holdbare, og vægten på SUPen stiger kun med omkring 05,-1kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer