Aztron Urono 11'6 Oppustelige Touring SUP

6.800,00DKK
Lager: På lager

Hurtig og stabilt touring board med allround egenskaber
Perfekt til personer fra 50-100kg

Aztron Urono
Hurtig og stabilt touring board med allround egenskaber. Her får du en SUP der opnår en god fart, uden at gå på kompromis med stabiliteten. Dobbelt kammer teknologien gør boardet ekstra stift, hvilket opretholder performancen på boardet. Boardet har dobbelt layer, hvilket går det mere modstandsdygtig overfor slag og hårdt brug.

Aztron SUPs har en teknologi med 2 uafhængige kamre. Hvis et kammer punkterer, kan man redde sig i land med opdriften fra det andet. Men det er ikke det der er den primære fidus. Det indbyggede kammer tilfører boardet stivhed og dermed ekstra performance. Derfor er to-kammer systemet altså at fortrække, da du får et stivere board.

Pakken indeholder:

  • Urono oppustelig SUP Board
  • Rygsæk til ALT udstyret
  • Center finne
  • Coil SUP Leash
  • Håndpumpe
  • Justerbar alu paddle fra 165-210cm

Mål & Teknologi:

  • Teknologi: Dobbelt kammer konstruktion, Diamant udskåret footpad, Stort EVA velfungerende skriddæk, Hele 15PSI - sikrer dig et stift board
  • Dimensioner: 350 x 81 x 15CM - 11'6" x 32" x 6"
  • Bæreevne: Max sejler vægt 110kg - Boardets vægt 12,5kg
  • Volume: 306 liter - Max lufttryk 15 PSI

Touring eller allround board?

SUP boards deles ofte op i to forskellige typer - allround og touring/race. En allround SUP kan bruges til alt, og af alle. Det er ofte et allround board der bliver valgt af første gangs brugere, og af folk der skal bruge en SUP til hele familien. Her får du altså et board der kan lidt af det hele, hvilket er ideelt for en stor del af den danske befolkning.
Hvis man ønsker at bruge sin SUP til motion og træning – og elsker lidt fart og udfordring – skal man vælge et touring board. Det er smallere, hurtigere og har en anden facon. En touring SUP har et bedre glid gennem vandet og meget mere retningsstabil. Det skal lige nævnes at begyndere også sagtens kan benytte et touring board uden problemer – Husk blot at vælge et forholdsvis stort board.

Størrelsen på boardet?

Vægten på brugeren er et af de vigtigste parametre. På langt de fleste SUPs er der angivet en max bæreevne og en anbefalede sejler vægt. Det er vigtigt man ikke overskrider anbefalede sejler vægt, for at få det optimale ud af sit board og ikke miste performance.
En for tung sejler har ikke en chance på et for “lille" board, mens en let bruger ikke har mange ulemper ved et for “stort" board. Få at opnå maksimal performance, og få mest mulig ud af boardet, er det altså vigtigt at anbefalede sejler vægt ikke overskrides.

Single eller dobbelt layer teknologi?

Single- eller dobbelt layer teknologi? Her er der snak om hvor tyk PVC-laget er. En SUP med single layer teknologi er lettere, men er ikke lige så stræk. Derfor anbefaler vi altid at gå efter SUPs med dobbelt layer teknologi, da de er ekstra holdbare, og vægten på SUPen stiger kun med omkring 05,-1kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer