-20%

HøfdeQ Supreme 508 plastik havkajak

8.400,00DKK
10.500,00DKK
Du sparer: 2.100,00DKK
Lager: På lager

Lækker kajak til tekniknørderi

HøfdeQ Supreme 508 plastik havkajak er til den mindre roer som vil nørde med teknik og leg i de skandinaviske farvande. Den er lavet i en moderne 3-lags HDPE plastikkonstruktion, hvilket giver en kajak med et stift skrog. Det er kajakken til den mindre roer som vil have en sjov kajak til leg og teknik, bare til en knivskarp pris.

HøfdeQ kajakkerne er solide plastik kajakker, som er designet specifikt til brug i Skandinavien. Der er brugt solide materialer, og design og udstyr er tilpasset de enkelte modellers formål og primære brugsområder. Kajakkerne fra HøfdeQ giver utroligt meget ”Value for Money”, og de kan bruges af både begynderne og af de mere erfarne roere.

Kajakkens cockpit har en tæt pasform, som giver bedre kontrol med kajakken, og sammen med det justerbare sæde, de justerbare fospark og de faste lårstøtter, så giver kajakken god kontrol til leg i bølgerne. Der er 4 rum til udstyr, blandt andet det lille handskerum foran cockpittet, som er perfekt til småting, som telefon, en lille snack eller solbriller.

Supreme kajakken er designet med et slankt og relativt langt skrog, hvilket giver en kajak med god fart og en let fornemmelse på vandet. Der er en svag V-formet køl og en relativ flad bund, tydelig rocker og markeret skulder, hvilket gør kajakken ekstra let at styre, også i bølger. Dækket lige foran cockpittet er gjort smallere, så man kan få et mere effektivt isæt af pagajen og et mere effektivt rotag.

Supreme 508 er en teknisk veldesignet kajak til den mere krævende roer, som ønsker en hurtig kajak til leg og teknik. Den giver masser af selvtillid i bølger og er utrolig nem at håndtere på vandet, også for den mindre øvede roer. Derfor er det også en kajak der er god af have liggende ved sommerhuset, måske som kajak nummer 2.

Kajakken leveres med finne.

Længde: 508 cm.
Bredde: 52 cm.
Cockpit: 77 x 42 cm.
Vægt: 26-28 kg.
Anbefalet roer vægt: 40-70 kg.

 • Populær
  260,00DKK
 • Populær
  1.550,00DKK
 • -18%
  1.800,00DKK
  2.200,00DKK
  Du sparer: 400,00DKK

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer