Zegul Arrow Play MV havkajak

Pris fra
26.000,00DKK
Lager: På lager

Rigtig lækker kajak til leg og teknik.

Zegul Arrow Play MV er kajakken til den legesyge roere der vil have en kajak til leg i bølgerne, og som skal reagere sikkert og præcist når der er skum på bølgetoppen. Kajakken leveres som standard i Zeguls A-Core materiale.

Arrow Play kajakkerne er skabt til leg i bølgerne og til sejlads når der er skum på bølgetoppene. Kajakkernes markante rocker og hårde skulder, gør at Play reagere kontant og præcist på både styretag og kantning. Arrow Play kajakkerne er designet for at opnå stor sødygtighed og en let håndtering på vandet, hvilket gør at kajakkerne er lige så velegnet til den mindre erfarne roer, som til den meget erfarne.

Kajakken har et kompakt cockpit, som giver god kontrol med kajakken. De faste lårstøtter og glasfibersædet er polstret med blød EVA skum. Selvom det er en kajak udviklet til leg, så gør de 4 luger det let at pakke kajakken til mindre ture. Der er pakrum for og agter, dagsluge bag cockpittet og Minibox foran.

Arrow Play MV er en fornøjelse at ro i bølger og hård sø, hvilket også gør den velegnet som en alsidig hverdagskajak, som kajak til mindre ture med overnatning og som en rendyrket legekajak. Play MV passer til roere over 75 kg.

Kajakken leveres med finne, eller med finne og ror.

Hvis der ikke er plads nok i Play MV, fås den også i en High Volume udgave, og til den mindre roere findes den som en Low Volume udgave. Play MV fås også i en plastikudgave.

Længde: 517 cm.
Bredde: 53,5 cm.
Cockpit: 81 x 41,5 cm.
Vægt A-Core: 22 kg.
Vægt RockSolid: 24 kg.
Vægt Nordlÿs SE Full Carbon: 19
kg.

Zegul kajakkerne produceres af Tahe Outdoors på deres egne fabrikker i Estland. Tahe Outdoors har mere end 25 års erfaring med produktion af glasfiberkajakker, kendt under navnet Tahe Marine. Produktionen af glasfiberkajakkerne sker på fabrikken ved den nordlige kyst, hvor også udviklingen af kajakkerne finder sted. Alle kajakkerne bliver håndbygget og metoderne spænder fra simpel traditionel glasfiberoplægning til topmoderne vacuum infused kulfiberkajakker. Zegul kajakkerne bliver produceret med de bedste high-tech materialer og ved brug af den nyeste og mest innovative teknologi. ”Tahe” betyder viljestyrke på estisk, og hos Tahe Outdoors har de viljen til at levere kajakker, der passer lige til dit behov, så du kan opfylde din drøm og få fantastiske oplevelser på vandet.

Siden 2004 har Tahe Outdoors, med Zegul mærket, lagt en høj standard for produktion af kajakker, både med hensyn til kvalitet og design, men også med stor fokus på kajakkernes tekniske egenskaber på vandet. De bruger de bedste materialer til produktionen af deres fiberkajakker, og kombinere forskellige fibermaterialer, som glasfiber, kulfiber, Kevlar og Aramid i sandwichkonstruktioner, som afhængig af sammensætningen, giver nogle karakteristiske egenskaber i kajakkerne. Alle fiberkajakkerne produceres med topmoderne vaccum infusion teknologi, hvor forholdet mellem fibermaterialerne og bindemidlet kan kontrolleres til mindste detalje.

Zegul’s plastikkajakker produceres på en af de mest avancerede støbeforme til rotationsstøbning af kajakker, hvor materialet tykkelse kan styres ned til mindste detalje. Dette gør det muligt at give kajakkerne øget styrke på udsatte steder og gør det muligt at støbe kajakker, der er meget mere ensformige i materialetykkelse og vægt.
I dag producere Zegul kajakker i både fibermaterialer og PolyEthylen og de er på begge områder både innovative og kvalitetsbevidste.

A-Core MultiLayer

A-Core laves ved hjælp af vacuum teknologi, som sikrer det bedste forhold mellem vægt og styrke. Dette materiale øger kajakkens holdbarhed og stivhed, og gør at kajakken absorberer mindre energi på vandet.
Zegul kajakker i A-Core udgaven er lavet med sandwichforstærket køl, hvilket øger kajakkernes slagstyrke. Dækket er bygget i sandwichkonstruktion. Kajakkernes samlinger er udvendigt forstærket med Aramidetape og indvendigt med glasfiber og Aramidetape.
Zegul kajakker lavet i A-Core dækker de flestes behov for en solid og lækker kajak til hverdagsbrug og ture.

Rock Solid Aramid

Rock Solid udgaverne er bygget til hårdt brug, så er der er en længere ekspedition på tegnebrættet, så er denne udgave det helt rigtige valg. Rock Solid materialet giver kajakker med en høj grad af både slag- og slidstyrke. Nøglematerialet er en fibermåtte i et mix af glasfiber og Kevlar, som bruges i en asymmetrisk oplægning både under gelcoaten og som det inderste lag.
Kajakker i Rock Solid udgaven er bygget i en sandwichkonstruktion med en ”bikube” skumkerne. Ved hjælp vacuum infusion styres bindemidlet 100%, hvilket giver en optimal støbning af de fem forskellige lag, som kajakkerne er bygget af. Skroget er ydermere forstærket med en 50 mm bred Kevlarforstærkning i kølen.
Skal din Zegul kajak være ekstra holdbar, så skal du vælge den i Rock Solid udgaven.

Nordlÿs SE Full Carbon

Carbon, carbon og atter carbon, og så tilsat lidt ekstra kulfiber! De letteste og stiveste kajakker fra Zegul. Fuld kulfiber i skrog og dæk, og med klar gelcoat. Det bliver ikke vildere end dette!
Her er Zegul forrest med kajakker i 100% kulfiber, hvor de har udviklet en ny 3D kulfiber, som gør kajakkerne endnu stivere og samtidig bruger de en specialudviklet klar gelcoat, så man tydeligt kan se den flotte kulfiberstruktur i kajakken.
Når det kun er vægten der tæller, så er Nordlÿs SE Full Carbon den eneste vej.

HDPE polyethylene

Plastik kajakkerne fra Zegul bliver lavet i et multi-layer plastikmateriale, hvor der bliver brugt HighDensityPolyEthylene i en speciel sandwichkonstruktion. Denne konstruktion giver ekstra stive kajakker, med stor slidstyrke.
HDPE sandwichkonstruktionen er bygget op om en kerne i 3D skum, som giver materialet stivhed og lethed. Det bliver lamineret sammen med et lag af PE, både på inder- og ydersiden. Skumkernen giver høj opdrift og et lettere materiale, og de 2 lag PE giver slidstyrke og stivhed. Tilsammen giver denne 3-lags konstruktion en særdeles stiv og slagfast plastikkajak.

 

  • Populær
    1.550,00DKK
Gregers Beck 16/08/2018

En velsejlende kajak, stabil og manøvredygtig; men den håndværksmæssige udførsel er desværre ikke som forventet ! Har fået rettet nogle fejl; men har også selv udbedret noget på min kajak.

Jeppe Karise 03/12/2020

Jeg synes min Play er genial, jeg bruger den på fjorden, i bølger og til langture. Efter Tahe fik styr på kvaliteten synes jeg absolut den er genial i prisklassen super havkajakker under 25.000

Birthe Rønbjerg 03/12/2020

Hej Ole. Jeg er virkelig glad for kajakken og tak for levering på en lørdag. Dne er helt fantastisk og drengene nede i klubben inkl min instruktør er virkelig misundelig.

Søren Engelbredt 28/12/2022

En virkelig lækker kajak som er stabil, og hurtig, men samtidig genial til leg i bølger og rul. Er der planer om en weekend tur, er der god,plads til udstyr.

Tilføj anmeldelse:
spacer