Tahe Marine Fit 123 Angler fiskekajak

Pris fra
12.000,00DKK  m/Moms

Den ultimative fiskekajak fra Tahe Marine.

Lager: Kun få stk. tilbage

Tahe Marine Fit 123 Angler er en Sit On Top kajak lavet i Tahe Marine’s HDPE plastik. Det er en fuldt udstyr fiskekajak, med monterbare pontoner der giver ekstra stabilitet. Skroget er lavet ud fra principperne fra trimaran både, som giver høj stabilitet, men samtidigt et let glid gennem vandet.

Fit 123 Angler er fiskekajakken til den seriøse kajakfisker. Den er som standard spækket med masser af udstyr og har mulighed for montering af ekstra udstyr. Det er kun fantasien der sætter grænserne.

Udover et komfortabelt sæde, er den spækket med udstyr til fisketuren:

  • 2 stangholdere.
  • Pagajholder.
  • Kopholder.
  • Pakrum med luge bagerst.
  • Bagagerum med elastikker i fronten.
  • Monterbare pontoner, som giver ekstra stabilitet.
  • Støttebøjle, så man kan stå op i kajakken.
  • Anker med line og kæde.
  • Monteringsbeslag til ekkolod og andet elektronisk udstyr.

Dette er fiskekajakken der ikke sætter begrænsninger. Der er masser af udstyr, plads til mere udstyr og plads til at hive selv de største torsk indenbords.

Fit 123 Angler fås også med 18 LBS 12V ferskvandsmotor. Motorudgaven har de samme detaljer som standardudgaven. Bare med mere indbygget kraft! Batteri til motoren medfølger ikke.

Leveres uden motor, eller med motor.
Kajakken er monteret med ror.

Længde: 375 cm.
Bredde: 80 cm.
Vægt: 28 kg. Uden motor.

Michael wøbbe 03/10/2016

Jeg har haft Rønnest kajak i omkring 1. År og jeg er meget glad for den. Den er super god som fiskekajak både med og uden motor, den har en uovertruffen stabilitet og med pontoner på er den en meget stabil fiskeplatform. Uden motor og pontoner er den en god turkajak som takket være stabiliteten kan bruges af alle .

Tilføj anmeldelse:

Kajakkerne fra Tahe Marine produceres på Tahe Outdoors egne fabrikker i Estland. De har produceret kajakker i mere end 25 år, og står i dag bag mærker som Zegul Kayaks, Arrow Kayaks og Boreal Design.

Deres produktionsmetoder er blandt de bedste i verden, med højteknologiske forme til rotationsstøbning af plastikkajakker, og vacuum infusion teknologi til produktion af glasfiber og kulfiber kajakker.

Tahe Marine har nogle af de mest moderne forme til rotationsstøbning af plastikkajakker. I disse forme kan plastikkens tykkelse kontrolleres fuldstændigt, så der kan lægges et tykkere lag plastik i områder af skroget der har brug for mere styrke. Dette gør plastikkajakkerne fra Tahe Marine lettere og stærkere, og samtidig med markant mindre variation i vægt og sejlegenskaber, fra kajak til kajak. Plastik kajakkerne laves som 1-lags plastik eller som 3-lags sandwichkonstruktion.

De forskellige glas- og kulfiber kajakker produceres efter forskellige metoder. Enkelte modeller laves ved traditionel håndoplægning af glasfiberen i forme. Men den mest anvendte metode er vacuum infusion, hvor mængden af bindemiddel og fibermateriale kan styres perfekt. Det giver lettere, stivere og meget mere ensartet kvalitet af støbningen.

HDPE 1-lags plastik
Tahe Marine’s Fit serie bliver lavet i denne stærke og stive 1-lags plastikkonstruktion. Materialet er et Superlinear High Density Poly Ethylen plastikmateriale, som giver stor stivhed og styrke. Kajakkerne bliver rotationsstøbte, hvilket giver en ensartet kvalitet og en flot finish. Dette materiale er perfekt til kajakker til brug ved sommerhuset og som fritidskajakker.

TRM HDPE Sandwich 
Triplelayer Rotation Moulded High Density Poly Ethylen, eller bare 3-lags sandwich plastik, er hvad Tahe Marine er kendt for, når det kommer til produktion af plastikkajakker. 
Materialet består af en skumkerne, belagt med Superlinear HDPE-plastik på begge sider. Dette giver et plastikmateriale der er lettere og stivere end traditionelle 1-lags plastikkajakker. Det stivere plastikmateriale, gør at kajakkerne får et letter glid i vandet og ikke påvirkes så let af vandets bevægelser. Det er også de egenskaber man opnår ved at lave kajakker i glasfiber. Dette materiale bruges i alle Reval, Wind og Spirit plastikkajakkerne.

TGC Lite
TGC Lite materialet er udviklet i samarbejde med leverandører af glasfiber til kap- og racingkajakker, hvor stivhed og vægt er væsentlige faktorer der skal tages højde for.
Nøgleelementet i TGC Lite er en HD skumkerne, som er lamineret med flere lag glasfiber. Denne sandwichkonstruktion giver utrolig stærke og lette kajakker, og er perfekte til danske forhold.

TCA Lite
TCA Lite er ligesom TGC Lite en sandwichkonstruktion med stor fokus på lav vægt og høj styrke.
I dette laminat indgår der kulfiber og Aramid. Disse to materialer gør kajakkerne letter og stivere. Ydermere gør materialerne at kajakkerne absorbere mindre energi, hvilket giver kajakkerne et lettere og hurtigere glid i vandet.

TCI Lite
TCI Lite er materialet til den absolutte vægtfanatiker. Vacuum Infused sandwichteknologi giver minimal vægt og høj stivhed.
Lagene i TCI Lit består af forskellige typer kulfiber og Aramid, hvilket giver det bedste forhold mellem styrke og vægt. Kernen er stadig en HD skumkerne og bindemidlet er marine epoxy af bedste kvalitet. Skrogene på disse kajakker har selvfølgelig et flot carbon-look, med en glat og klar finish.