Tahe Marine Fit 132 PE havkajak

6.800,00DKK  m/Moms

Solid kajak til sommerhuset og til kystnære områder.

Lager: På lager

Tahe Marine Fit 132 er en solid plastikkajak til sejllads i kystnære områder.  Den er let at håndtere og har en høj stabilitet. Kajakken er lavet i slidstærk 1-lags HDPE plastik.

Fit kajakkerne fra Tahe Marine er solide kajakker i et klassisk design. De er skabt til sejllads langs kysterne og på søer og åer og fjorde. De har et fladere skrogdesign med markant knækspant, som giver god stabilitet. Det store cockpit er både komfortabelt, let at komme ind og ud af, og særdeles sikkert ved eventuel kæntring.

Fit 132 har to store pakrum, som giver plads til bagagen til en god dagstur. Det store cockpit gør det let at komme ind og ud af kajakken, og gør det let at komme ud af kajakken ved en eventuel kæntring. Det polstrede sæde giver god komfort, også på lidt længere dagsture.

Dette er en perfekt kajak til sommerhuset og til roere der vil have en mere stabil kajak. Tahe Marine Fit 132 passer til den større roer.

Kajakken leveres med ror.

Længde: 403cm.
Bredde: 65 cm.
Cockpit: 115 x 50 cm.
Vægt: 24 kg.
Passer Beluga Basic Skirt størrelse 5-XL.

Christian Jensen 18/04/2016

Fantastisk nem kajak var på hele Gudenåen med den sejlede hele turen på 3 dage som fuldstændig nybegynder lækker kajak der bare er rigtig god rundt i sving osv hvor de lange kajakker har lidt problemer

Tilføj anmeldelse:

Kajakkerne fra Tahe Marine produceres på Tahe Outdoors egne fabrikker i Estland. De har produceret kajakker i mere end 25 år, og står i dag bag mærker som Zegul Kayaks, Arrow Kayaks og Boreal Design.

Deres produktionsmetoder er blandt de bedste i verden, med højteknologiske forme til rotationsstøbning af plastikkajakker, og vacuum infusion teknologi til produktion af glasfiber og kulfiber kajakker.

Tahe Marine har nogle af de mest moderne forme til rotationsstøbning af plastikkajakker. I disse forme kan plastikkens tykkelse kontrolleres fuldstændigt, så der kan lægges et tykkere lag plastik i områder af skroget der har brug for mere styrke. Dette gør plastikkajakkerne fra Tahe Marine lettere og stærkere, og samtidig med markant mindre variation i vægt og sejlegenskaber, fra kajak til kajak. Plastik kajakkerne laves som 1-lags plastik eller som 3-lags sandwichkonstruktion.

De forskellige glas- og kulfiber kajakker produceres efter forskellige metoder. Enkelte modeller laves ved traditionel håndoplægning af glasfiberen i forme. Men den mest anvendte metode er vacuum infusion, hvor mængden af bindemiddel og fibermateriale kan styres perfekt. Det giver lettere, stivere og meget mere ensartet kvalitet af støbningen.

HDPE 1-lags plastik
Tahe Marine’s Fit serie bliver lavet i denne stærke og stive 1-lags plastikkonstruktion. Materialet er et Superlinear High Density Poly Ethylen plastikmateriale, som giver stor stivhed og styrke. Kajakkerne bliver rotationsstøbte, hvilket giver en ensartet kvalitet og en flot finish. Dette materiale er perfekt til kajakker til brug ved sommerhuset og som fritidskajakker.

TRM HDPE Sandwich 
Triplelayer Rotation Moulded High Density Poly Ethylen, eller bare 3-lags sandwich plastik, er hvad Tahe Marine er kendt for, når det kommer til produktion af plastikkajakker. 
Materialet består af en skumkerne, belagt med Superlinear HDPE-plastik på begge sider. Dette giver et plastikmateriale der er lettere og stivere end traditionelle 1-lags plastikkajakker. Det stivere plastikmateriale, gør at kajakkerne får et letter glid i vandet og ikke påvirkes så let af vandets bevægelser. Det er også de egenskaber man opnår ved at lave kajakker i glasfiber. Dette materiale bruges i alle Reval, Wind og Spirit plastikkajakkerne.

TGC Lite
TGC Lite materialet er udviklet i samarbejde med leverandører af glasfiber til kap- og racingkajakker, hvor stivhed og vægt er væsentlige faktorer der skal tages højde for.
Nøgleelementet i TGC Lite er en HD skumkerne, som er lamineret med flere lag glasfiber. Denne sandwichkonstruktion giver utrolig stærke og lette kajakker, og er perfekte til danske forhold.

TCA Lite
TCA Lite er ligesom TGC Lite en sandwichkonstruktion med stor fokus på lav vægt og høj styrke.
I dette laminat indgår der kulfiber og Aramid. Disse to materialer gør kajakkerne letter og stivere. Ydermere gør materialerne at kajakkerne absorbere mindre energi, hvilket giver kajakkerne et lettere og hurtigere glid i vandet.

TCI Lite
TCI Lite er materialet til den absolutte vægtfanatiker. Vacuum Infused sandwichteknologi giver minimal vægt og høj stivhed.
Lagene i TCI Lit består af forskellige typer kulfiber og Aramid, hvilket giver det bedste forhold mellem styrke og vægt. Kernen er stadig en HD skumkerne og bindemidlet er marine epoxy af bedste kvalitet. Skrogene på disse kajakker har selvfølgelig et flot carbon-look, med en glat og klar finish.