Tahe Marine Wind 535 glasfiber havkajak

Pris fra
14.500,00DKK  m/Moms

Langturs kajak i gennemført kvalitet og design.

Lager: Kun få stk. tilbage

Tahe Marine Wind 535 er en lækker havkajak med god plads til masser af oppakning. Kajakken laves i tre forskellige fibermaterialer, hvor TGC-Lite er standard sandwich glasfiberudgaven.

Tahe Marine Wind kajakkerne er designet med en lang vandlinie og skroget har en flad V-form og en flad profil. Dette giver kajakkerne en høj retningsstabilitet og gør dem særdeles velegnet til længere ture. Wind kajakkerne er til den lidt mere øvede roer, som ønsker en langturskajak med god fart.

Wind 535 har ekstra god plads til bagage, som let pakkes i de to store pakrum, begge med ovale luger. Miniboxen, det lille handskerum foran cockpittet, er det smarte sted til kamera, telefon og andre småting. Cockpittet er designet med henblik på god komfort på de lange ture. De faste lårstøtter giver god kontakt med kajakken og det rummelige cockpit giver god mulighed for at variere sidestillingen på længere ture. På bagdækket er der indstøbt et låsebeslag, så kajakken kan låse fast med en wirelås. På Wind 535 er der også monteret stropper bag cockpittet, som bruges til at holde pagajen ved selvredning.

Wind 535 er en kajak med en rigtig god acceleration og som er god til at holde farten. Den er til den mellemstore roer der ønsker en kajak med god fart til de lange ture, med eller uden oppakning.

Kajakken leveres med finne, eller med finne og ror.

Stadig ikke plads nok, så prøv Wind 555.

Længde: 535 cm.
Bredde: 54 cm.
Cockpit: 80 x 42 cm.
Vægt TGC-Lite: 25,5 kg.
Vægt TCA-Lite: 23,5 kg.
Vægt TCI-Lite: 21,5 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Kajakkerne fra Tahe Marine produceres på Tahe Outdoors egne fabrikker i Estland. De har produceret kajakker i mere end 25 år, og står i dag bag mærker som Zegul Kayaks, Arrow Kayaks og Boreal Design.

Deres produktionsmetoder er blandt de bedste i verden, med højteknologiske forme til rotationsstøbning af plastikkajakker, og vacuum infusion teknologi til produktion af glasfiber og kulfiber kajakker.

Tahe Marine har nogle af de mest moderne forme til rotationsstøbning af plastikkajakker. I disse forme kan plastikkens tykkelse kontrolleres fuldstændigt, så der kan lægges et tykkere lag plastik i områder af skroget der har brug for mere styrke. Dette gør plastikkajakkerne fra Tahe Marine lettere og stærkere, og samtidig med markant mindre variation i vægt og sejlegenskaber, fra kajak til kajak. Plastik kajakkerne laves som 1-lags plastik eller som 3-lags sandwichkonstruktion.

De forskellige glas- og kulfiber kajakker produceres efter forskellige metoder. Enkelte modeller laves ved traditionel håndoplægning af glasfiberen i forme. Men den mest anvendte metode er vacuum infusion, hvor mængden af bindemiddel og fibermateriale kan styres perfekt. Det giver lettere, stivere og meget mere ensartet kvalitet af støbningen.

HDPE 1-lags plastik
Tahe Marine’s Fit serie bliver lavet i denne stærke og stive 1-lags plastikkonstruktion. Materialet er et Superlinear High Density Poly Ethylen plastikmateriale, som giver stor stivhed og styrke. Kajakkerne bliver rotationsstøbte, hvilket giver en ensartet kvalitet og en flot finish. Dette materiale er perfekt til kajakker til brug ved sommerhuset og som fritidskajakker.

TRM HDPE Sandwich 
Triplelayer Rotation Moulded High Density Poly Ethylen, eller bare 3-lags sandwich plastik, er hvad Tahe Marine er kendt for, når det kommer til produktion af plastikkajakker. 
Materialet består af en skumkerne, belagt med Superlinear HDPE-plastik på begge sider. Dette giver et plastikmateriale der er lettere og stivere end traditionelle 1-lags plastikkajakker. Det stivere plastikmateriale, gør at kajakkerne får et letter glid i vandet og ikke påvirkes så let af vandets bevægelser. Det er også de egenskaber man opnår ved at lave kajakker i glasfiber. Dette materiale bruges i alle Reval, Wind og Spirit plastikkajakkerne.

TGC Lite
TGC Lite materialet er udviklet i samarbejde med leverandører af glasfiber til kap- og racingkajakker, hvor stivhed og vægt er væsentlige faktorer der skal tages højde for.
Nøgleelementet i TGC Lite er en HD skumkerne, som er lamineret med flere lag glasfiber. Denne sandwichkonstruktion giver utrolig stærke og lette kajakker, og er perfekte til danske forhold.

TCA Lite
TCA Lite er ligesom TGC Lite en sandwichkonstruktion med stor fokus på lav vægt og høj styrke.
I dette laminat indgår der kulfiber og Aramid. Disse to materialer gør kajakkerne letter og stivere. Ydermere gør materialerne at kajakkerne absorbere mindre energi, hvilket giver kajakkerne et lettere og hurtigere glid i vandet.

TCI Lite
TCI Lite er materialet til den absolutte vægtfanatiker. Vacuum Infused sandwichteknologi giver minimal vægt og høj stivhed.
Lagene i TCI Lit består af forskellige typer kulfiber og Aramid, hvilket giver det bedste forhold mellem styrke og vægt. Kernen er stadig en HD skumkerne og bindemidlet er marine epoxy af bedste kvalitet. Skrogene på disse kajakker har selvfølgelig et flot carbon-look, med en glat og klar finish.