Artistic Kayak Transportation Bag kajakovertræk

2.500,00DKK
Lager: På lager

Kraftigt overtræk til hele kajakken, så den er godt beskyttet under transporten.

Pas på din flotte kajak når den transporteres og opbevares hjemme! Dette overtræk beskytter kajakken mod solens UV, skrammer og ridser, og mindre slag.

Artistic Kayak Transportation Bag kajakovertræk er lavet i kraftigt PU belagt 200D RipStop nylon og der er kompressionsremme, så overtrækket kan strammes tæt til om kajakken. I begge ender, er der indlagt skum, så kajakken er ekstra godt beskyttet. Overtrækket har kraftige bærehåndtag og der er fæstepunkter, så kajakken kan spændes ekstra sikkert på taget af bilen. Der medfølger en taske, som overtrækkes kan opbevares i.

Passer til kajakker fra 5,0 til 5,5 meter.

Artistic er et tysk firma, der siden 1987 har stået for innovation og produkter til vandsport af høj kvalitet. I 2015 blev Artistic en del af Tahe Outdoors familien, og Tahe Outdoors har fortsat traditionen med at designe udstyr og beklædning af høj kvalitet og med stor fokus på funktionalitet.

Artistic har et bredt udvalg af beklædning og udstyr til vandsport og deres udvalg dækker fra hyggeroeren til den professionelle kajakroer.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer