Gul Juniper Touring ZipDisc Drysuit kajaktørdragt

7.400,00DKK
10.800,00DKK
Du sparer: 3.400,00DKK
Lager: På lager

Lækker touring tørdragt med det specielle Zip Disc lukkesystem.

 • Uden inderdragt

Juniper Zip Disc Drysuit er en fuldblods kajaktørdragt til de lange ture på de kolde dage. Dragten har masser af lækre detaljer, og et helt specielt lynlås system, som giver bedre bevægelsesfrihed og flere brugsmuligheder. Den lækre GCX4 Evo membran, sikre optimal komfort i dragten, også når der skal arbejdes lidt hårdt og sveden presser sig på.

Gul Juniper Zip Disc Drysuit tørdragt er lavet med Gul's specielle lynlås om livet. Det giver en tørdragt med flere anvendelsesmuligheder og som undgår den stive lynlås på overkroppen. Med Zip Disc lynlåsen, deles tørdragten ved livet, så man tager bukser og jakke på hver for sig, og derefter lyner dem sammen til en komplet tørdragt. Dermed kan man også bruge bukserne eller jakken alene, når forholdene er til det. Juniper dragten er også med flere lækre detaljer, som en let hætte der kan pakkes væk i kraven, tisselynlås og stiklommer på fronten, så hænderne kan varmes på de kolde dage. Dragten er ekstra forstærket på knæ, albuer og bagdelen. Den dobbelte fals giver en tæt lukning med sprayskirtet

Juniper er en fuldblods touring tørdragt til den krævende kajakroer, hvor der er store krav til komfort og bevægelsesfrihed på de længere ture.

 • Lavet i GCX4 Evo med 2-vejs stræk.
 • TiZip Zip Disc lynlås om livet.
 • Cordura 500D forstærkninger.
 • Sokker i åndbart GCX4 Evo materiale.
 • Dobbelt fals til sprayskirt.
 • Neopren lukning om livet.
 • Latex manchetter ved håndled med justerbare neopren overmanchetter.
 • GlideSkin neoprenmanchet i halsen.
 • Hi-Vis stormhætte med plads til hjelm.
 • 4-vejs justerbar hætte
 • Refleksdetaljer for ekstra synlighed.
 • T-Zip tisselynlås.
 • Indvendige HydroShield seler.
 • Spacer Mesh overdel på ryggen.

Kajakbeklædning udsættes for stort slid og vejrets påvirkning. Det skal beskytte os som kajakroere når vi er på vandet, uanset forholdene. Derfor er det også vigtigt, at det fungerer efter hensigten, det skal holde os tørre og komfortable. Vedligeholdes kajakbeklædningen ikke ordentligt, så kan den åndbare beklædning ikke ånde, den vandtætte beklædning slides hurtigt, og det isolerende lag mister sine fugttransporterende evner.
For at fungere optimalt så skal kajakbeklædning vedligeholdes og opbevares korrekt. Vaskes og vedligeholdes kajakbeklædning korrekt, så holder det længere og yder bedre, når det bruges. Kajakbeklædning må aldrig opbevares i lufttætte beholdere.

Beklædning i vandtætte og åndbare materialer
Vandtæt beklædning, så som rojakker, overtræksbukser og tørdragter, kræver korrekt behandling, for at det skal virke optimalt. Beklædning, der er snavset og uplejet, vil have en nedsat funktion og væsentligt forkortet levetid.
Snavs og fedt sætter sig i membranen på de åndbare tekstiler, så åndbarheden nedsættes. Holdes det rent, vil åndbarheden være effektiv. Desuden kan snavs opløse den lim, der holder den vandtætte tape på syningerne. Løsner denne tape sig, er syningerne ikke længere vandtætte.
Ydersiden af vandtætte tekstiler er imprægneret, så vandet ikke trænger ind i stoffet. Vaskes beklædningen ikke jævnligt, så vil snavs og fedt opløse denne imprægnering. Når imprægneringen slides trænger vand ind i stoffet, og dermed nedsættes åndbarheden væsentligt.
Vandtæt beklædning skal vaskes med korrekt vaskemiddel. Bruges almindeligt vaskemiddel, efterlades der sæberester i stoffet, og den udvendige imprægnering vaskes af. Har kajaktøjet været i saltvand, bør det skylles grundigt i ferskvand.
Til vask af vandtæt beklædning anbefaler vi Nikwax Tech Wash, og til genimprægnering anbefaler vi Nikwax TX-Direct. Følg altid vaskeanvisningen på produktet.

Beklædning i neopren
Neopren er lavet med masser af små luftbobler, som desværre er perfekte til at holde på snavs og bakterier. Derfor skal neoprenbeklædning vaskes med et vaskemiddel, der renser i dybden, og som ikke efterlade sæberester.
Beklædning i neopren bør skylles grundigt i ferskvand efter at have været i saltvand. Dette er for at skylle saltet ud af neoprenen, da det holder på fugten og forhindrer beklædningen i at tørre.
Neoprenbeklædning anbefaler vi at vaske med McNett Wet&Drysuit Shampoo.
Er der lugtgener i f.eks. neoprenfodtøj, så kan det behandles med MiraZyme.

Beklædning i uld
Uld er et naturligt materiale, og vaskes det med traditionelle vaskemidler, der indeholder enzymer, nedbrydes uldens naturlige egenskaber. Dermed nedsættes uldens naturlige antibakterielle funktion.
Beklædning lavet af uld anbefaler vi vasket med Nikwax Wool Wash.

Beklædning i fleece og svedtransporterende materialer
Svedtransporterende beklædning skal vaskes for at virke bedst muligt. Bruges almindeligt vaskemiddel efterlades der sæberester i materialet, hvilket gør, at den fugttransporterende egenskab nedsættes. Vaskes det rigtigt, fjernes bakterier og lugt mere effektivt, og der efterlades ingen sæberester. Er det vasket korrekt, holder det sin fugttransporterende egenskaber bedst muligt, og det minimerer statisk elektricitet.
Teknisk beklædning af kunststof anbefaler vi vasket med Nikwax Base Wash.

Lynlåse
Lynlåse på tørdragter og anden vandtæt beklædning skal renses og smøres for at holde tæt og for at virke bedst muligt.
Vi anbefaler at man rengører meget beskidte lynlåse med McNett ZipCare. Til daglig pleje anbefaler vi at plastik og nylonlynlåse smøres med McNett Zip Tech, og metallynlåse smøres med McNett Max Wax.

Manchetter
Manchetterne på jakker og tørdragter skal plejes for at holde tæt. De skal skylles rene for slat og sand med ferskvand og tørres af med en klud. Latexmanchetter skal behandles med McNett UV Tech for at holde dem smidige og tætte. Dette gælder også indersiden af neoprenmanchetter med GlideSkin. Til dagligt anbefaler vi at man giver manchetterne McNett talkum, det tager fugten og gør det nemmere at få hænder og hoved gennem manchetterne.
Pas på med skarpe genstande så som ure, ringe, øreringe og negle, da de let laver revner og huller i manchetterne.

Pakninger
I nogle tørdragter, så som Kokatat’s SwitchZip to-delte tørdragter, er der en lille pakning i lynlåslukningen. Denne pakning skal plejes med McNett Seal Saver for at holde sig smidig og tæt. Seal Saver kan også bruges til pakninger i telefon- og elektroniketuier.

 

Jonas K 03/12/2020

Fed farve og smart system til luk. Jeg er hammer glad for dragten. Åndbar og detaljerne er i orden.

Kim Poulsen 03/12/2020

2 dage med levering er måske lidt længe men jeg er glad for min nye dragt. Virker fremragende og jeg glæder mig til at kunne holde varmen til vinter og glæder mig til at ro hele vinteren.

Tilføj anmeldelse:
spacer