Gul Taw Womens U-Zip Drysuit dame kajaktørdragt - Plum/Lilla

5.000,00DKK
6.400,00DKK
Du sparer: 1.400,00DKK
Lager: Ikke på lager

Superlækker kajaktørdragt til kvinder.

OBS inderdragt fås IKKE i medium og large pt.

Gul Taw Womens U-Zip Drysuit er en lækker kajaktørdragt designet til kvinder. Det er en dragt smækket med lækre detaljer. Den er lavet i Gul’s 4-lags materiale med dobbelt membran, som er vandtæt, åndbart og utroligt slidstærkt. Dragten er med Womens Action Fit, så dragten giver optimal bevægelsesfrihed i kajakken.

Gul Taw Womens U-Zip har masser af funktionelle detaljer. De indvendige seler og den store Horseshoe U-Zip åbning gør det utroligt nemt at få dragten på, og giver ekstra mulighed for hurtigt at lufte ud i dragten, mens man holder pause. Drop Seat lynlåsen, dobbelt tunnel til sprayskirtet, kompakt hætte og neoprenmanchetter i både hals og ved ærmegabene, gør denne dragt til en ægte kajaktørdragt til den kræsne kvinde.

Taw Womens U-Zip Drysuit er den perfekte tørdragt til langturs- og vinterroeren. Her er alle de detaljer og funktioner der giver høj sikkerhed og masser af komfort på de lange dage i kajakken.

 • 
GCX4 vandtæt og åndbart materiale.
 • Glidskin neopren hals- og ærmemanchetter.
 • Hook And Loop overmanchetter.
 • Sokker i åndbart materiale.
 • Womens Action Fit facon.
 • Indvendige seler.
 • Hætte der kan pakkes væk i kraven.
 • YKK Aqua Seal Horseshoe EAZZZY ON lynlås.
 • Knæ og bagdel forstærket med Cordura.
 • YKK Drop Seat lynlås på bagdelen.
 • Dobbelt tunnel.

Gul Watersports er specialister i beklædning til vandsport. De er blandt de mest innovative inden for funktionel beklædning til vandsport og har specialiseret sig i beklædning til de kolde, blæsende og våde nordeuropæisk forhold.

Kajakbeklædning udsættes for stort slid og vejrets påvirkning. Det skal beskytte os som kajakroere når vi er på vandet, uanset forholdene. Derfor er det også vigtigt, at det fungerer efter hensigten, det skal holde os tørre og komfortable. Vedligeholdes kajakbeklædningen ikke ordentligt, så kan den åndbare beklædning ikke ånde, den vandtætte beklædning slides hurtigt, og det isolerende lag mister sine fugttransporterende evner.
For at fungere optimalt så skal kajakbeklædning vedligeholdes og opbevares korrekt. Vaskes og vedligeholdes kajakbeklædning korrekt, så holder det længere og yder bedre, når det bruges. Kajakbeklædning må aldrig opbevares i lufttætte beholdere.

Beklædning i vandtætte og åndbare materialer
Vandtæt beklædning, så som rojakker, overtræksbukser og tørdragter, kræver korrekt behandling, for at det skal virke optimalt. Beklædning, der er snavset og uplejet, vil have en nedsat funktion og væsentligt forkortet levetid.
Snavs og fedt sætter sig i membranen på de åndbare tekstiler, så åndbarheden nedsættes. Holdes det rent, vil åndbarheden være effektiv. Desuden kan snavs opløse den lim, der holder den vandtætte tape på syningerne. Løsner denne tape sig, er syningerne ikke længere vandtætte.
Ydersiden af vandtætte tekstiler er imprægneret, så vandet ikke trænger ind i stoffet. Vaskes beklædningen ikke jævnligt, så vil snavs og fedt opløse denne imprægnering. Når imprægneringen slides trænger vand ind i stoffet, og dermed nedsættes åndbarheden væsentligt.
Vandtæt beklædning skal vaskes med korrekt vaskemiddel. Bruges almindeligt vaskemiddel, efterlades der sæberester i stoffet, og den udvendige imprægnering vaskes af. Har kajaktøjet været i saltvand, bør det skylles grundigt i ferskvand.
Til vask af vandtæt beklædning anbefaler vi Nikwax Tech Wash, og til genimprægnering anbefaler vi Nikwax TX-Direct. Følg altid vaskeanvisningen på produktet.

Beklædning i neopren
Neopren er lavet med masser af små luftbobler, som desværre er perfekte til at holde på snavs og bakterier. Derfor skal neoprenbeklædning vaskes med et vaskemiddel, der renser i dybden, og som ikke efterlade sæberester.
Beklædning i neopren bør skylles grundigt i ferskvand efter at have været i saltvand. Dette er for at skylle saltet ud af neoprenen, da det holder på fugten og forhindrer beklædningen i at tørre.
Neoprenbeklædning anbefaler vi at vaske med McNett Wet&Drysuit Shampoo.
Er der lugtgener i f.eks. neoprenfodtøj, så kan det behandles med MiraZyme.

Beklædning i uld
Uld er et naturligt materiale, og vaskes det med traditionelle vaskemidler, der indeholder enzymer, nedbrydes uldens naturlige egenskaber. Dermed nedsættes uldens naturlige antibakterielle funktion.
Beklædning lavet af uld anbefaler vi vasket med Nikwax Wool Wash.

Beklædning i fleece og svedtransporterende materialer
Svedtransporterende beklædning skal vaskes for at virke bedst muligt. Bruges almindeligt vaskemiddel efterlades der sæberester i materialet, hvilket gør, at den fugttransporterende egenskab nedsættes. Vaskes det rigtigt, fjernes bakterier og lugt mere effektivt, og der efterlades ingen sæberester. Er det vasket korrekt, holder det sin fugttransporterende egenskaber bedst muligt, og det minimerer statisk elektricitet.
Teknisk beklædning af kunststof anbefaler vi vasket med Nikwax Base Wash.

Lynlåse
Lynlåse på tørdragter og anden vandtæt beklædning skal renses og smøres for at holde tæt og for at virke bedst muligt.
Vi anbefaler at man rengører meget beskidte lynlåse med McNett ZipCare. Til daglig pleje anbefaler vi at plastik og nylonlynlåse smøres med McNett Zip Tech, og metallynlåse smøres med McNett Max Wax.

Manchetter
Manchetterne på jakker og tørdragter skal plejes for at holde tæt. De skal skylles rene for slat og sand med ferskvand og tørres af med en klud. Latexmanchetter skal behandles med McNett UV Tech for at holde dem smidige og tætte. Dette gælder også indersiden af neoprenmanchetter med GlideSkin. Til dagligt anbefaler vi at man giver manchetterne McNett talkum, det tager fugten og gør det nemmere at få hænder og hoved gennem manchetterne.
Pas på med skarpe genstande så som ure, ringe, øreringe og negle, da de let laver revner og huller i manchetterne.

Pakninger
I nogle tørdragter, så som Kokatat’s SwitchZip to-delte tørdragter, er der en lille pakning i lynlåslukningen. Denne pakning skal plejes med McNett Seal Saver for at holde sig smidig og tæt. Seal Saver kan også bruges til pakninger i telefon- og elektroniketuier.

 

Anne Søndervig 03/12/2020

Lige den tørdragt jeg ledte efter. Flotte farver og komfortabel at have på. Min kajaksæson holder nu 365 dage om året :-) Bonus info, en bamsedragt indenunder er nødvendig de kolde dage

trine 03/12/2020

hurtig levering. er ikke så vild med farven, men prisen er god.............

Tilføj anmeldelse: