Kokatat Odyssey Gore-Tex Pro Drysuit tørdragt - Tangerine

16.300,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Den bedste tørdragt i verden? Sansynligvis!

Odyssey tørdragten fra Kokatat er afløseren til den ikoniske Expedition Gore-Tex tørdragt, som har sat standarden for tørdragter til kajakbrug i næste 20 år. Kokatat Odyssey er en seriøs tørdragt til den krævende roer, som bruger mange timer i kajakken, enten på lange ture, eller på mange mindre ture, gennem de kølige måneder.

Odyssey tørdragten er designet på baggrund af erfaringer fra utallige kajakekspeditioner til de mest afsidesliggende steder i verden. Den har masser af detaljer, som gør de lange dage i kajakken lettere at udholde, så som lomme på begge overarme til snacks og solcreme, smidig og lækkert Gore-Tex materiale, praktisk hætte der kan tages af og forstærkninger på udsatte steder. Dragten har en praktisk tisselynlås på fronten, så det er nemt at komme af med vandet og der er indvendige seler, så dragten holdes på plads. Den aftagelige hætte gør dragten mere alsidig, tag hætten af når der leges med rul eller i surf, og hav den på de blæsende dag med lange ture på havet.

Kokatat Odyssey er den ultimative tørdragt til kajakbrug. Med et design hvor der er utrolig meget fokus på detaljerne og deres funktion, viser Kokatat igen hvordan man laver verdens bedste tørdragt. Dette er det oplagte valg af tørdragt til længere eventyr i kajakken.

 • Lavet i vandtæt og åndbart 3.21 Gore-Tex, udviklet til brug i saltvand.
 • Corudra 330 forstærkninger på knæ og sæde.
 • Justerbar og aftagelig hætte i Packlite Gore-Tex.
 • Krave med lækkert plysfor.
 • Sokker i Gore-Tex.
 • Lomme på begge overarme.
 • Lomme på højre lår.
 • Smidig Front Entry lynlås i nylon.
 • Tisselynlås.
 • Aftagelige indvendige seler.
 • Reflekser på ærmer og hætte.
 • Elastik justering i livet.
 • Latex manchet i halsen.
 • Latex manchetter med neopren overmanchet ved ærmegabene.
 • Dobbel fals med ”Hook & loop” neoprenlukning.
 • Individuelt testet for vandtæthed.

Hvad er Gore-Tex Pro?
Kokatat har altid haft fokus på at lave markedet bedste produkter. De seneste 3 år har Kokatat og W.L. Gore arbejdet tæt sammen, for at udvikle den ultimative Gore-Tex membran til alt aktivitet på vandet. Nu er den her – Gore-Tex Pro!

Hvad kan den nye membran?

 • Lettere, Ekstrem robust og åndbar som aldrig før
 • Testet på laboratorier og ude på vandet tusindevis af gange
 • Kompromisløs waterproof protection
 • Komfort og kvalitet helt i top
 • Forstærket DWR coating
 • Miljøvenlig fremstilling

Kajakbeklædning udsættes for stort slid og vejrets påvirkning. Det skal beskytte os som kajakroere når vi er på vandet, uanset forholdene. Derfor er det også vigtigt, at det fungerer efter hensigten, det skal holde os tørre og komfortable. Vedligeholdes kajakbeklædningen ikke ordentligt, så kan den åndbare beklædning ikke ånde, den vandtætte beklædning slides hurtigt, og det isolerende lag mister sine fugttransporterende evner.
For at fungere optimalt så skal kajakbeklædning vedligeholdes og opbevares korrekt. Vaskes og vedligeholdes kajakbeklædning korrekt, så holder det længere og yder bedre, når det bruges. Kajakbeklædning må aldrig opbevares i lufttætte beholdere.

Beklædning i vandtætte og åndbare materialer
Vandtæt beklædning, så som rojakker, overtræksbukser og tørdragter, kræver korrekt behandling, for at det skal virke optimalt. Beklædning, der er snavset og uplejet, vil have en nedsat funktion og væsentligt forkortet levetid.
Snavs og fedt sætter sig i membranen på de åndbare tekstiler, så åndbarheden nedsættes. Holdes det rent, vil åndbarheden være effektiv. Desuden kan snavs opløse den lim, der holder den vandtætte tape på syningerne. Løsner denne tape sig, er syningerne ikke længere vandtætte.
Ydersiden af vandtætte tekstiler er imprægneret, så vandet ikke trænger ind i stoffet. Vaskes beklædningen ikke jævnligt, så vil snavs og fedt opløse denne imprægnering. Når imprægneringen slides trænger vand ind i stoffet, og dermed nedsættes åndbarheden væsentligt.
Vandtæt beklædning skal vaskes med korrekt vaskemiddel. Bruges almindeligt vaskemiddel, efterlades der sæberester i stoffet, og den udvendige imprægnering vaskes af. Har kajaktøjet været i saltvand, bør det skylles grundigt i ferskvand.
Til vask af vandtæt beklædning anbefaler vi Nikwax Tech Wash, og til genimprægnering anbefaler vi Nikwax TX-Direct. Følg altid vaskeanvisningen på produktet.

Beklædning i neopren
Neopren er lavet med masser af små luftbobler, som desværre er perfekte til at holde på snavs og bakterier. Derfor skal neoprenbeklædning vaskes med et vaskemiddel, der renser i dybden, og som ikke efterlade sæberester.
Beklædning i neopren bør skylles grundigt i ferskvand efter at have været i saltvand. Dette er for at skylle saltet ud af neoprenen, da det holder på fugten og forhindrer beklædningen i at tørre.
Neoprenbeklædning anbefaler vi at vaske med McNett Wet&Drysuit Shampoo.
Er der lugtgener i f.eks. neoprenfodtøj, så kan det behandles med MiraZyme.

Beklædning i uld
Uld er et naturligt materiale, og vaskes det med traditionelle vaskemidler, der indeholder enzymer, nedbrydes uldens naturlige egenskaber. Dermed nedsættes uldens naturlige antibakterielle funktion.
Beklædning lavet af uld anbefaler vi vasket med Nikwax Wool Wash.

Beklædning i fleece og svedtransporterende materialer
Svedtransporterende beklædning skal vaskes for at virke bedst muligt. Bruges almindeligt vaskemiddel efterlades der sæberester i materialet, hvilket gør, at den fugttransporterende egenskab nedsættes. Vaskes det rigtigt, fjernes bakterier og lugt mere effektivt, og der efterlades ingen sæberester. Er det vasket korrekt, holder det sin fugttransporterende egenskaber bedst muligt, og det minimerer statisk elektricitet.
Teknisk beklædning af kunststof anbefaler vi vasket med Nikwax Base Wash.

Lynlåse
Lynlåse på tørdragter og anden vandtæt beklædning skal renses og smøres for at holde tæt og for at virke bedst muligt.
Vi anbefaler at man rengører meget beskidte lynlåse med McNett ZipCare. Til daglig pleje anbefaler vi at plastik og nylonlynlåse smøres med McNett Zip Tech, og metallynlåse smøres med McNett Max Wax.

Manchetter
Manchetterne på jakker og tørdragter skal plejes for at holde tæt. De skal skylles rene for slat og sand med ferskvand og tørres af med en klud. Latexmanchetter skal behandles med McNett UV Tech for at holde dem smidige og tætte. Dette gælder også indersiden af neoprenmanchetter med GlideSkin. Til dagligt anbefaler vi at man giver manchetterne McNett talkum, det tager fugten og gør det nemmere at få hænder og hoved gennem manchetterne.
Pas på med skarpe genstande så som ure, ringe, øreringe og negle, da de let laver revner og huller i manchetterne.

Pakninger
I nogle tørdragter, så som Kokatat’s SwitchZip to-delte tørdragter, er der en lille pakning i lynlåslukningen. Denne pakning skal plejes med McNett Seal Saver for at holde sig smidig og tæt. Seal Saver kan også bruges til pakninger i telefon- og elektroniketuier.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer