North Water Nano Tow trækline

600,00DKK  m/Moms

Den perfekte trækline til klubinstruktøren

Lager: På lager

North Water Nano Tow trækline er perfekt til klubber og EPP2/IPP2 instruktører. Den er simpel og let at bruge, og den har de nødvendige funktioner til de mest basale situationer, hvor man har brug for en trækline.

Nano Tow er lavet med 9 m polypropylene line og med en karabin i rustresistent stål. Tasken har en stor ”burrito” åbning, som gør det nemt at udefolde linen i et presset situation, men gør det også nemt at pakke den sammen igen.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.