North Water Regulation Throw Line kasteline

400,00DKK  m/Moms

Kasteline i solidt design.

Lager: På lager

Regulation Throw Line er en kompakt og pålidelig kasteline til redninger under ekstra vanskelige forhold. Den dråbeformede pose gør den effektiv og let at kaste, så en redning hurtigt kan iværksættes.

North Water Regulation Throw Line kasteline er lavet med en solid flydeline i polypropylen, som er let at binde knuder og knob med og som suger meget lidt vand. Posen er lavet i en facon, som gør den let at kaste og samtidig let at opbevare på kajakken. På siden af posen er der reflekser, så den er synlig og let at få vendt rigtigt i en presset situation.

  • 15 meter, 6 mm Polypropylene flydeline.
  • Klikspænde med indbygget redningsfløjte.
  • Bred refleks på posen. 
  • Pose i 600D nylon.
  • Vægt: 303 gr.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.