Bending Branches Angler Classic delbar pagaj

1.900,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Solid fiskepagaj i glasfiber.

Bending Branches Angler Classic er en solid pagaj designet til kajakfiskeren.

Bladene er lavet i glasfiberforstærket nylon, og skaftet er lavet i glasfiber. Det giver en pagaj med god kraftoverførsel og lav vægt. De mellemstore blade giver god fremdrift og gør den velegnet til brug med havkajakker og lidt tungere Sit-On-Top fiskekajakker.

Angler Classic har en lille linefanger i det ene blad, så fangsten let trækkes op i kajakken, og på skaftet er der en fiskemåler. Så er der hurtigt styr på, om der er fanget en vinder!

Materiale skaft: Glasfiber.
Materiale blad: Glasfiberforstærket nylon.
Bladstørrelse: 44,5 x 17,5 cm.
Skivning: Kan stilles til 60 grader højre, 60 grader venstre eller 0 grader.
Vægt: 1000 gr.
Længde: 220-240 cm.
Delbar, Snapbuttom system.

Med udgangspunkt i Osceola, Wisconsin US, har Bending Branches specialiseret sig i at lave kanopadler og pagajer af træ. Træ som bliver dyrket lokalt. Efter overtagelsen af AquaBound Paddles, har de også et stigende udvalg af pagajer i glasfiber, kulfiber, aluminium og nylon. ”Bending Branches - We are here for you, every stroke of the way!”

Med udgangspunkt i Osceola, Wisconsin US, har Bending Branches specialiseret sig i at lave kanopadler og pagajer af træ. Træ som bliver dyrket lokalt. Efter overtagelsen af AquaBound Paddles, har de også et stigende udvalg af pagajer i glasfiber, kulfiber, aluminium og nylon.

”Bending Branches - We are here for you, every stroke of the way!”

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: