Robson Pike LokTite delbar fiskepagaj

2.800,00DKK
Lager: På lager

Lækker fiske pagaj

Pike er Robsons lækre fiskepagaj. Den er lavet i glasfiber og med mellemstore blade. Den stive glasfiber konstruktion giver god kraftoverførsel og de mellemstore blade med dihidralt design giver et godt greb i vandet og giver kraft nok til at give god fart i selv større fiskekajakker. Bladene er forstærket i spidserne og med skumkerne, og i det højre blad er der lavet en linefanger. Smart detalje når fisken skal hives indenbords.

Robson LokTite systemet giver mulighed for at variere pagajens skivning. Skivningen låses i en fast position, som ikke ændres, når pagajen skilles ad og samles igen. Skivningen kan let ændres, hvis forholdene kræver det.

Materiale skaft: Glasfiber.
Materiale blad: Glasfiber med skum kerne.
Bladstørrelse: 44 x 19 cm.
Skivning: Justerbar, LokTite system.
Vægt: 950 gr.
Længde: 220-225 cm.
Delbar, Robson LokTite system.

Robson Paddles har sine rødder i de bayerske alper, hvor White Water og flodsejlads i kajak er en stor del af friluftslivet. Med den stigende interesse for havkajakker, er de fulgt med tiden, og er i dag blandt verdens førende indenfor pagajer til havkajakker.

Hos Robson har de en ud udpræget sans for detaljerne og med deres design og valg af moderne materialer, er de kendte for at flytte grænserne for udviklingen af pagajer. Med en Robson pagaj er du sikret en pagaj, som du vil være glad for i mange år.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: