Valley Anas Acuta glasfiber grønlænderkajak

26.500,00DKK  m/Moms

Smuk grøndlandsk inspireret kajak.

Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Valley Anas Acuta glasfiber grønlænderkajak er noget af det tætteste man kan komme på at sejle i en ægte skindkajak, selvom man sidder i en moderne glasfiberkajak. Den er baseret på en historisk grønlandsk kajak, fundet på den vestgrønlandske kyst. Anas Acuta er latinsk og betyder Spidsand.

Anas Acuta er indbegrebet af Valley og det er med denne kajak det hele startede. Ken Taylor fik en håndbygget grønlænderkajak med hjem fra sin tur til Grønland i 1959 og den blev i 1972 til den kajak, der i dag kendes som Anas Acuta. Kajakken har været i uafbrudt produktion lige siden og kun med meget få ændringer. Den har et tydeligt lavt dæk, hård skulder og en udtalt rocker, hvilket gør at den reagerer hurtigt og kontant på roerens bevægelser og kommandoer. Det giver en kajak som er utrolig velafbalanceret og som er en sand fornøjelse at ro. Og så er den utrolig smuk på vandet.

Kajakken har moderne komfort med ergonomisk sæde og justerbare fodstøtter. Cockpittet kan fås enten med keyhole-åbning eller ocean-åbning. Den moderne keyhole-åbning gør det let at komme ind og ud af kajakken, og med de faste lårstøtter har man god kontakt med kajakken. Med den lille og traditionelle ocean-åbning, som er mere tro mod det originale design, får man en følelse af at man ”tager kajakken på” og man får en helt tæt kontakt med kajakken.

Valley Anas Acuta appellerer til roere der søger den oprindelige grønlandske fornemmelse i en kajak. Her kommer man ikke tættere på den originale grønlandske skindbeklædte kajak, og oplevelsen af at ro den ægte vare. Tiul den mindre roer fungerer den en godt som turkajak, som mellemstor og større roer er det er herlig dags- eller weekend kajak. Er man et rigtigt legebarn i en kajak, så har Anas Acuta også stort potentiale som både surf- og rullekajak.

Kajakken er udstyret med finne.

  • Længde: 523 cm.
  • Bredde: 51 cm.
  • Dybde: 29 cm.
  • Cockpit: 60 x 46 cm.
  • Anbefalet roers vægt: 65-100 kg.
  • Vægt: 23 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: