Valley Gemini SP RM plastik havkajak

14.000,00DKK  m/Moms

Solid og lækker legekajak .

Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Valley Gemini SP RM plastik havkajak, hvor SP betyder Sports Play, er en solid kajak i plastik, skabt til leg på vandet. Med et markante design og korte længde, er vil den ud og flytte grænser. Samtidig har den en facon, som stadig gør den velegnet til dagsture og mindre ture med oppakning.

Gemini kajakkerne fra Valley er designet for at opfylde to primære ønsker. Dels at få en kort kajak der er let at håndtere på land, men uden at miste hastighed på vandet og dels for at få en kajak der er utrolig manøvredygtig under teknisk svære forhold og leg på havet. Disse to ønsker går i hver sin retning, men løsningen kom med Gemini, Tvillingerne, hvor Sport Play er lavet til leg og Sport Touring er til ture. Med et fælles DNA, en midtersektion med god primær stabilitet som udgangspunkt, men med hver sin specialiserede forende, er Gemini kajakkerne noget af mest innovative der er set i udviklingen af havkajakker i de seneste år. Selvom kajakkerne er specialiseret i hver sin retning, så kan man stadig lege i Touring udgaven og man kan sagtens tage på tur i Play udgaven, da de deler det samme DNA. De fælles karaktertræk giver kajakerne et overlap, men jo længere man søger mod yderpunkterne i sine krav til kajakken, jo større glæde har man af specialisten og jo mere vil man nyde turen, velvidende at man sidder i den helt rigtige kajak. Gemini – hvilken Tvilling passer dig? Er du til touring eller til leg?

Kajakken har en markant rockerprofil og der er ekstra volumen i forenden. Det giver en kajak med rigtig gode egenskaber i bølger og når der leges med kajakken under krævende forhold. Kajakkens korte facon og dens markante rocker giver en kajak der reagerer præcist og hurtigt på styretag og kantning. Kajakken har et pakrum for, et agter og en lille dagsluge bag cockpittet, og den er udstyret med Vallyes komfortable sæde, der giver god siddekomfort og tæt kontakt med kajakken.

Gemini SP RM passer godt til den mellemstore og lidt større roer, som vil have en solid kajak til leg. Selvom den er bedst i sit rette element, bølger, så er det også en kajak man har meget glæde af i det daglige, med masser af mulighed for leg med teknik. Gemini SP er for dem der vil have det på den hårde måde!

Kajakken er udstyret med finne.

  • Længde: 452 cm.
  • Bredde: 56 cm.
  • Dybde: 32,5 cm.
  • Cockpit: 87 x 47 cm.
  • Anbefalet roers vægt: 65-100 kg.
  • Vægt: 27 kg
  • Populær
    1.100,00DKK  m/Moms

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: