Valley Nordkapp Førti glasfiber havkajak

26.500,00DKK  m/Moms

Nok en af de mest anerkendte kajakker der findes.

Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Valley Nordkapp Førti glasfiber havkajak er en jubilæumsudgave af den klassiske og anerkendte Nordkapp havkajak fra Valley. Denne fyrreårs jubilar er baseret på den oprindelige Nordkapp, så den er ikke bare en faceliftet udgave af den tidligere Nordkapp. Det gør at Nordkapp Førti kan spore sit DNA tilbage til den allerførste moderne ekspeditionskajak.

Nordkapp kajakken blev oprindeligt produceret specifikt til en ekspedition til Nordnorge i 1975 og med udviklingen af denne kajak, blev mange af de funktioner der i dag opfattes som standard for en havkajak, udviklet. Nordkapp’en er siden brugt på nogle af de meste krævende kajakekspeditioner og den er uden tvivl en af de mest skelsættende kajakker, der nogensinde er designet.

Kajakken er med alle de klassiske Valley detaljer. To store ovale luger til oppakning, rummelig dagsluge og det lille handskerum foran cockpittet. Det ergonomiske sæde og den gode keyhole åbning, giver god sidekomfort på de lange ture.

Valley Nordkapp Førti er til den erfarne roer som søger en hurtig ekspeditionskajak med masser af plads til udstyr og gode egenskaber under alle forhold på havet. Nordkapp Førti er ikke kajak der anbefales til begynderen eller til roeren med lidt erfaring.

Kajakken er udstyret med finne.

  • Længde: 545 cm.
  • Bredde: 53 cm.
  • Dybde: 32 cm.
  • Cockpit: 82 x 47 cm.
  • Anbefalet roers vægt: 65-100 kg.
  • Vægt: 25 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: