Valley Sirona RM plastik havkjajak

15.500,00DKK  m/Moms

Lækker og alsidig kajak i plastik.

Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Valley Sirona RM plastik havkajak er en frisk og let håndteret kajak i slidstærkt plastik. Den er afløseren for den kendte Valley kajak, Avocet, og har tydeligt de samme linjer og egenskaber, let håndteret på vandet, legesyg og rigtig gode allround egenskaber. Det er en sand All-Ocean havkajak.

Sirona kajakkerne fra Valley er korte nok til at blive betragtet som legekajakker, men er samtidig lange nok til at kunne holde en fin hastighed, selv når de er pakket til mindre ture. Kajakkerne har en fin balance mellem rocker og vandlinje, hvilket giver Sirona deres gode allround egenskaber.

Kajakken har et pakrum forrest, et pakrum bagerst, dagsluge bag cockpittet og et lille handskerum foran cockpittet. Cockpittet er med Valleys ergonomiske sæde, keyhole åbning og gode lårstøtter, hvilket giver god kontakt med kajakken og god komfort på de længere ture i kajakken.

Sirona er en lækker plastik kajak til hverdagsture og leg med teknik. Den passer til roeren der ønsker en kajak der kan bruges til lidt af det hele. Det er også en kajak der velegnet til begynderen, da den reagerer klart og forudsigeligt på kantning. Sirona kan nydes på alle niveauer og er en kajak man aldrig vokser fra.

Kajakken er udstyret med finne.

  • Længde: 490 cm.
  • Bredde: 56 cm.
  • Dybde: 33 cm.
  • Cockpit: 87 x 47 cm.
  • Anbefalet roers vægt: 65-100 kg.
  • Vægt: 27 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: