Witz Smart Phone Locker III telefoneturi

170,00DKK  m/Moms

Slagfast og vandtæt etui til store SmartPhones.

Lager: På lager

Witz Smart Phone Locker III er et stort og slagfast etui til de store SmartPhones, som iPhone 6s, og andet elektronisk udstyr. Etiuet er vandtæt, slagfast og det giver beskyttelse mod støv og snavs. Phone Locker III er perfekte til opbevaring af SmartPhone’en, både i kajakken og i tasken til hverdag.

Etuierne fra Witz bliver lavet i slagfast ABS plastik. Indvendigt er de foret i toppen og bunden. Siderne har en tynd liner, dog ikke i den klare udgave, hvilket gør at telefonen ligger godt beskyttet mod vand, snavs og slag.

  • Lavet i slagfast ABS plastik.
  • Strømlinet design.
  • Solid lukkemekanisme med O-ring.
  • Sikringssnor med karabin medfølger.
  • Foret i bund og top, dog ikke i den klare udgave.
  • Tyndt for på siderne, dog ikke i den klare udgave.
  • Passer til iPhone 6s og lignende store telefoner.

Witz Sports Cases bliver produceret i Californien, USA.

Witz Sport Cases are design to protect your gear, so that you can focus on your adventure.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.