McNett MiraZyme lugtfjerner

25,00DKK  m/Moms

Effekt middel til fjerning af lugt og mug i beklædning og udstyr

Lager: På lager

Lugter neoprenskoene lidt mere end hvad godt er? Er der lidt grønt og levende i krogene på grejet? Så trænger udstyret nok til en grundig rengøring, men da udstyr til friluftsbrug og vandsport er teknisk udstyr, så bør det rengøres med de rette midler og på den rigtige måde. MiraZyme er et effektivt og alsidigt middel, der ikke bare skjuler årsagerne til lugten, det fjerner dem.

MiraZyme fra McNett er et lugtfjerningsmiddel, der er en kraftig blanding af naturlige enzymer og mikrober. Hos McNett har de identificeret, separeret og reproduceret en unik blanding af 10 naturligt forekommende og højt tilpasende enzymer, mikrober og organiske ingredienser, der tilsammen er designet til at identificere og ødelægge årsagerne til de ubehagelige lugte i udstyret.

Derfor er McNett MiraZyme et særdeles effektivt, hurtigt og alsidigt middel til at fjerne lugte forårsaget af mug, bakterier og organiske affaldsstoffer fra flere forskellige typer af beklædning, fodtøj, frilufts- og sportudstyr, og meget andet. Rester fra MiraZyme er sikre for miljøet.

Lugtfjerningsmidlet MiraZyme er let at bruge. Fyld tilstrækkeligt vand i en spand eller beholder, så det kan dække udstyret, tilsæt 5 ml MiraZyme for hver 25 liter vand og omrør blandingen. Åben alle lynlåse og put genstanden helt ned i vandet, så det bliver gennemblødt. Lad det gennemvæde i 5 minutter. Det skal ikke skylles efterfølgende, men lufttørres før brug eller opbevaring. Den bedste effekt opnås, hvis udstyret er vasket inden behandlingen.

Indeholder: 15 ml.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: