TILBUD: Hydraulics River Pro kajakvest

950,00DKK
2.600,00DKK
Du sparer: 1.650,00DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Lækker vest til surf og WhiteWater.

Hydraulics er et lille firma der blev startet hjemme i dagligstuen hos Dave og Clare på den New Zealandske vestkyst. De har stor fokus på de gode detaljer og kan snakke i timevis om hvor gode deres veste er, men i sidste ende handler det om hvordan de sidder på kroppen. Så prøv dem!

Hydraulics River Pro er med sin tætte pasform og design skabt til leg i bøler og White Water. Med det unikke SystemX justering på ryggen, sidder vesten altid perfekt, selv når bølgerne går højt.

River Pro har ekstra polstring på skulderremmene, så det ikke bliver så ømt at bære kajakken på skulderen. Den store lomme på fronten giver god plads til snacks, kniv og andet småudstyr. Vesten har trækbølte om livet og leveres med Cow Tai. Så er man klar til at trække sin makker ud af problemerne.

River Pro er skabt til White Water folket, men er også ideel til kajaksurferen, eller til instruktøren, der vil have en vest med tæt pasform og optimal bevægelsesfrihed. 

Niels Kristian Kristensen 27/01/2017

Den sidder hvor den skal uanset opgaven. Jeg har brugt den i to år og bliver den slidt op, bliver det en River pro igen.

Tilføj anmeldelse:
spacer