C-Tug Kayak Trolley kajakvogn

1.100,00DKK  m/Moms

Slut med flade hjul på kajakvognen!

Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

C-Tug Kayak Trolley kajakvogn sætter med sit hårdføre udseende og lækre design, en helt ny standard for kajakvogne. Vognen er designet til at være stærk, let at skille ad og samle igen, og til at være punkterfri.

Hjertet i kajakvognen fra C-Tug, er de punkterfrie plastikhjul. Med en bredde på 9 cm og et kraftigt gummimønster, kører den ubesværet i sand og over ujævnt underlag. Og så er det slut med flade hjul, hvor der skal skiftes slanger!

Vognen er lavet i et stærkt kunststofmateriale og uden metaldele der kan ruste. Den samles let på under 30 sekunder, og skilles ligeså let ad, uden brug af værktøj. Det gør det ekstra let at have vognen med på kajaktur. C-Tug kajakvognen kan bære op til 120 kg, hvilket gør at den let bærer en fuldt lastet kajak, en kano, en mindre jolle eller endda flere kajakker på en gang.

  • Samles på under 30 sekunder.
  • Kan pakkes ned i kajakken.
  • Bæreevne: 120 kg.
  • Ingen metaldele der ruster.
  • Punkterfrie hjul.
  • Aksel forstærket med rustfrit stål.
  • Vægt: 4,3 kg.

C-Tug kajakvognen er designet og produceret i New Zealand, det er derfor den har den Kiwi grønne farve. Orginal – Unrivalled – Envied!

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.