C-Tug SandTrakz Kayak Trolley kajakvogn

1.630,00DKK
Lager: På lager

Bæltekøretøj til kajakken. Så er det let at få kajakken gennem sandet!

SandTrakz er en videreudvikling af den klassiske kajakvogn fra C-Tuc. Til hjulene på SandTrakz vognen er der brugt de samme principper som bruges på militære bæltekøretøjer og Bulldozers, for at få en vogn der er uovertruffen til at transportere kajakken gennem sandet på.

De punkterfrie SandTrakz hjul er designet efter de principper der bruges på bæltekøretøjer, hvor man opnår så stor en overflade som muligt og dermed får mindre risiko for at hjulene graver sig ned i sandet. Denne effekt får man ved at lave hjulene med en ydre ring, som er mere fleksibel, så når der kommer tryk på hjulene, får de en meget større overflade. Dette betyder at der kun skal bruges den halve kraft for at trække en lastet kajakvogn, sammenlignet med den traditionelle C-Tug kajakvogn. Simpelt og genialt. Selvom hjulene er designet til at gøre livet lettere i blødt sand, så fungere de også perfekt på hårdt underlag.

SandTrakz vognen er lavet i solidt kunststofmateriale, uden metaldele der kan ruste, og den kan løfte kajakker op til 80 kg. Så det er intet problem at trække en fuldt lastet kajak ned over stranden. Vognen skilles let ad og den passer ned i de fleste pakluger.

  • Samles på under 30 sekunder.
  • Kan pakkes ned i kajakken.
  • Bæreevne: 80 kg.
  • Punkterfrie hjul.
  • Ingen metaldele der ruster.
  • Aksel forstærket med rustfrit stål.

C-Tug kajakvognen er designet og produceret i New Zealand, det er derfor den har den Kiwi grønne farve. Orginal – Unrivalled – Envied!

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer