Zegul Arrow Bara havkajak

Pris fra
26.000,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Flot havkajak i fibermaterialer og med gode allround egenskaber.

Zegul Arrow Bara havkajak er en lækker glasfiber havkajak til den mellemstore roer, som søger en alsidig kajak der byder på god kontrol og hurtig reaktion på vandet. Det er en havkajak som er velegnet som hverdagskajak, til de længere ture med udstyr til overnatning og til leg i bølgerne. Arrow Bara laves i Zeguls forskellige fibermaterialer, hvor A-Core glasfibersandwich er standardudgaven, og Nordlÿs SE er den lette og stive kulfiber udgave.

Bara kajakkerne ligger størrelsesmæssigt mellem klassikerne Nuka GT og Empower. De har en moderat, men stadig tydelig, rocker og et let markeret knækspant og en god vandlinje. Det giver Bara kajakkerne en god balance mellem elegant håndtering på vandet, kontant kontrol under vanskelige forhold og gode sejlegenskaber på de længere ture. ”Bara” er islandsk og betyder ”bølge”, hvilket er et særdeles passende navn til disse bølgestærke og alsidige havkajakker.

Kajakken er udstyret med 4 pakrum, 1 stort for og 1 stort agter, og en dagsluge bag cockpittet og en Minibox foran. Cockpittet er med glasfibersæde med justerbar rygstøtte, justerbare fodstøtter og faste lårstøtter. Dæksliner og elastikker gør det nemt at montere udstyr på kajakken.

Arrow Bara er en stilren havkajak til den mellemstore roer, eller roeren med lidt lange ben. Det er en alsidig havkajak der byder på masser af udvikling for den krævende og erfarne roer, samtidig med at den opfylder forventningerne til stabilitet og potentiale for begynderen. Bara er en klassisk allround kajak, i frisk og tidsvarende design.

Kajakken leveres med finne, eller med finne og ror.

  • Længde: 526 cm.
  • Bredde: 55,6 cm.
  • Cockpit: 84 x 44 cm.
  • Vægt A-Core: 25-27 kg.
  • Vægt RockSolid: 26-28 kg.
  • Vægt Nordlÿs SE Full Carbon: 16-18 kg.

Zegul kajakkerne produceres af Tahe Outdoors på deres egne fabrikker i Estland. Tahe Outdoors har mere end 25 års erfaring med produktion af glasfiberkajakker, kendt under navnet Tahe Marine. Produktionen af glasfiberkajakkerne sker på fabrikken ved den nordlige kyst, hvor også udviklingen af kajakkerne finder sted. Alle kajakkerne bliver håndbygget og metoderne spænder fra simpel traditionel glasfiberoplægning til topmoderne vacuum infused kulfiberkajakker. Zegul kajakkerne bliver produceret med de bedste high-tech materialer og ved brug af den nyeste og mest innovative teknologi. ”Tahe” betyder viljestyrke på estisk, og hos Tahe Outdoors har de viljen til at levere kajakker, der passer lige til dit behov, så du kan opfylde din drøm og få fantastiske oplevelser på vandet.

Siden 2004 har Tahe Outdoors, med Zegul mærket, lagt en høj standard for produktion af kajakker, både med hensyn til kvalitet og design, men også med stor fokus på kajakkernes tekniske egenskaber på vandet. De bruger de bedste materialer til produktionen af deres fiberkajakker, og kombinere forskellige fibermaterialer, som glasfiber, kulfiber, Kevlar og Aramid i sandwichkonstruktioner, som afhængig af sammensætningen, giver nogle karakteristiske egenskaber i kajakkerne. Alle fiberkajakkerne produceres med topmoderne vaccum infusion teknologi, hvor forholdet mellem fibermaterialerne og bindemidlet kan kontrolleres til mindste detalje.

Zegul’s plastikkajakker produceres på en af de mest avancerede støbeforme til rotationsstøbning af kajakker, hvor materialet tykkelse kan styres ned til mindste detalje. Dette gør det muligt at give kajakkerne øget styrke på udsatte steder og gør det muligt at støbe kajakker, der er meget mere ensformige i materialetykkelse og vægt.
I dag producere Zegul kajakker i både fibermaterialer og PolyEthylen og de er på begge områder både innovative og kvalitetsbevidste.

A-Core MultiLayer

A-Core laves ved hjælp af vacuum teknologi, som sikrer det bedste forhold mellem vægt og styrke. Dette materiale øger kajakkens holdbarhed og stivhed, og gør at kajakken absorberer mindre energi på vandet.
Zegul kajakker i A-Core udgaven er lavet med sandwichforstærket køl, hvilket øger kajakkernes slagstyrke. Dækket er bygget i sandwichkonstruktion. Kajakkernes samlinger er udvendigt forstærket med Aramidetape og indvendigt med glasfiber og Aramidetape.
Zegul kajakker lavet i A-Core dækker de flestes behov for en solid og lækker kajak til hverdagsbrug og ture.

Rock Solid Aramid

Rock Solid udgaverne er bygget til hårdt brug, så er der er en længere ekspedition på tegnebrættet, så er denne udgave det helt rigtige valg. Rock Solid materialet giver kajakker med en høj grad af både slag- og slidstyrke. Nøglematerialet er en fibermåtte i et mix af glasfiber og Kevlar, som bruges i en asymmetrisk oplægning både under gelcoaten og som det inderste lag.
Kajakker i Rock Solid udgaven er bygget i en sandwichkonstruktion med en ”bikube” skumkerne. Ved hjælp vacuum infusion styres bindemidlet 100%, hvilket giver en optimal støbning af de fem forskellige lag, som kajakkerne er bygget af. Skroget er ydermere forstærket med en 50 mm bred Kevlarforstærkning i kølen.
Skal din Zegul kajak være ekstra holdbar, så skal du vælge den i Rock Solid udgaven.

Nordlÿs SE Full Carbon

Carbon, carbon og atter carbon, og så tilsat lidt ekstra kulfiber! De letteste og stiveste kajakker fra Zegul. Fuld kulfiber i skrog og dæk, og med klar gelcoat. Det bliver ikke vildere end dette!
Her er Zegul forrest med kajakker i 100% kulfiber, hvor de har udviklet en ny 3D kulfiber, som gør kajakkerne endnu stivere og samtidig bruger de en specialudviklet klar gelcoat, så man tydeligt kan se den flotte kulfiberstruktur i kajakken.
Når det kun er vægten der tæller, så er Nordlÿs SE Full Carbon den eneste vej.

HDPE polyethylene

Plastik kajakkerne fra Zegul bliver lavet i et multi-layer plastikmateriale, hvor der bliver brugt HighDensityPolyEthylene i en speciel sandwichkonstruktion. Denne konstruktion giver ekstra stive kajakker, med stor slidstyrke.
HDPE sandwichkonstruktionen er bygget op om en kerne i 3D skum, som giver materialet stivhed og lethed. Det bliver lamineret sammen med et lag af PE, både på inder- og ydersiden. Skumkernen giver høj opdrift og et lettere materiale, og de 2 lag PE giver slidstyrke og stivhed. Tilsammen giver denne 3-lags konstruktion en særdeles stiv og slagfast plastikkajak.

 

Simon 23/12/2020

Fantastisk kajak med umådelig lækker tilgang til bølger og masser af plads til oppakning Stabil og komforten er i top, benpladsen er super go også, når bagdelen sover

Tilføj anmeldelse:
spacer