Zegul Arrow Dufa havkajak

Pris fra
20.000,00DKK  m/Moms

Lækker kajak til leg, men også med fremragende egenskaber til hverdagsbrug.

Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Zegul Arrow Dufa havkajak er en legekajak med unikke egenskaber. Den giver masser af muligheder for leg med teknik, surf og samtidig har den gode egenskaber som en sjov kajak til hverdagsbrug. Dufa fås som standard i A-Core glasfiber, men fås også i den solide RockSolid udgave og den lette Nordlÿs SE kulfiber version.

Dufa kajakkerne er designet til leg og kortere ture, og med et solidt udgangspunkt i de velkendte Play kajakker, er det kajakker der leverer hurtig og kontant håndtering på vandet. Dufa har lidt blødere kanter, som gør dem mere velegnet som hverdagskajakker og giver dem en mere tilgivende fornemmelse, når man rammer yderpunkterne. De er stadig designet med markant rocker og tydeligt knækspant, og med en stor surf-flade på midten af kajakken, som gør Dufa kajakkerne særdeles legesyge når bølgerne rammes. Dufa var datter af jætteguderne Ægir og Ran, fra den Nordisk Mytologi. Ægir og Ran fik 9 døtre, som alle har navne med en eller anden betydning for bølger.

Kajakken har et rummeligt cockpittet, med justerbare fodstøtter, justerbar rygstøtte og faste lårstøtter. Der er en god cockpitåbning, som gør det let at komme ind og ud af kajakken. Der er 4 pakluger, hvilket gør det let at pakke og organisere udstyr i kajakken.

Arrow Dufa er en helt unik kajak til leg og samtidig med fremragende egenskaber hverdagsbrug og til mindre ture. Den passer til den mellemstore roer som søger en legesyg og alsidig havkajak, hvor der er lagt vægt på gode egenskaber til leg og tekniknørderi.

Kajakken leveres med finne, eller med finne og ror.

  • Længde: 504 cm.
  • Bredde: 55,6 cm.
  • Cockpit: 80,9 x 42,6 cm.
  • Vægt A-Core: 23-25 kg.
  • Vægt RockSolid: 25-27 kg.
  • Vægt Nordlÿs SE Full Carbon: 17-19 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Zegul kajakkerne produceres af Tahe Outdoors på deres egne fabrikker i Estland. Tahe  Outdoors har mere end 25 års erfaring med produktion af glasfiberkajakker, kendt under navnet Tahe Marine. Produktionen af glasfiberkajakkerne sker på fabrikken ved den nordlige kyst, hvor også udviklingen af kajakkerne finder sted. Alle kajakkerne bliver håndbygget og metoderne spænder fra simpel traditionel glasfiberoplægning til topmoderne vacuum infused kulfiberkajakker. Tahe Oudoors dækker i dag over mærker som Robson Paddles, Artistic, Tahe Marine og Zegul. Zegul dækker også over de dansk designede Arrow kajakker. ”Tahe” betyder viljestyrke på estisk, og de har viljen til at levere kajakker, der passer lige til dit behov, så du kan opfylde din drøm og få fantastiske oplevelser på vandet.

Siden 2004 har Tahe Outdoors, med Zegul mærket, lagt en høj standard for produktion kajakker, både med hensyn til kvalitet og design, men også med kajakkernes tekniske egenskaber på vandet. De bruger de bedste materialer til produktionen af deres fiberkajakker, og kombinere forskellige fibermaterialer, som glasfiber, kulfiber, Kevlar og Aramid i sandwichkonstruktioner, som afhængig af sammensætningen, giver nogle karakteristiske egenskaber i kajakkerne. Alle fiberkajakkerne produceres med topmoderne vaccum infusion teknologi, hvor forholdet mellem fibermaterialerne og bindemidlet kan kontrolleres til mindste detalje.

Zegul’s plastik kajakker produceres på en af de mest avancerede støbeforme til rotationsstøbning af kajakker, hvor materialet kan styres ned til mindste detalje. Dette gør det muligt at give kajakkerne øget styrke på udsatte steder og gør det muligt at støbe kajakker der er meget mere ensformige i materialetykkelse og vægt.

I dag producere Zegul kajakker i både fibermaterialer og PolyEthylen, hvor de på begge områder er både innovative og kvalitetsbevidste.

A-Core
A-Core laves ved hjælp af vacuum teknologi, som sikrer det bedste forhold mellem vægt og styrke. Dette materiale øger kajakkens holdbarhed og stivhed, og gør at kajakken absorberer mindre energi på vandet. Zegul kajakker i A-Core udgaven er lavet med sandwichforstærket køl, hvilket øger kajakkernes slagstyrke. Dækket er bygget i sandwichkonstruktion. Kajakkernes samlinger er udvendigt forstærket med Aramidetape og indvendigt med glasfiber og Aramidetape. Zegul kajakker lavet i A-Core dækker de flestes behov for en lækker kajak i godt design og solide materialer. A-Core kajakkerne er den solide kajak til hverdag og ture.

Rock Solid
Rock Solid udgaverne er bygget til at have en høj grad af både slag- og slidstyrke. Nøglematerialet er en fibermåtte i et mix af glasfiber og Kevlar, som bruges i en asymmetrisk oplægning både under gelcoaten og som det inderste lag. Kajakker i Rock Solid udgaven er bygget med fuld bikube sandwichkonstruktion og skroget er vacuum infused, hvilket giver en optimal støbning af de fem forskellige lag, som kajakkerne er bygget af. Kajakken er ydermere forstærket med en 50 mm bred Kevlarforstærkning i kølen. Skal din Zegul kajak være ekstra holdbar, så skal du vælge den i Rock solid udgaven.

Nordlÿs SE Full Carbon
Nordlÿs SE Full Carbon er en Special Edition kulfiberudgave af Arrow kajakkerne fra Zegul. Kajakkerne i dette materialet er udviklet i samarbejde med, og eksklusivt til, KajakHuset og Surfline. Disse ekstra eksklusive kajakker er lavet i carbon, carbon og atter carbon, og så tilsat lidt ekstra kulfiber! Det er de absolut letteste og stiveste kajakker fra Zegul. Fuld kulfiber i skrog og dæk, og så med klar gelcoat. Det bliver ikke vildere end dette!

HDPE
HDPE står for High Density Poly Ethylen og er en 3-lags sandwich konstruktion, hvor der lamineres et lag plastik på hver side af en skumkerne. Skumkernen giver høj opdrift og et lettere materiale, og de 2 lag PE giver slidstyrke og stivhed. Tilsammen giver denne 3-lags konstruktion en særdeles stiv og slagfast plastikkajak.